(Persbericht) Via DAAD‘˜s banenmarkt gaan werkzoekenden aan de slag in detailhandel

Rotterdam, 17 november 2011 De banenmarkt speciaal voor de retailers van Bigshops Parkboulevard heeft zijn vruchten afgeworpen. Na een voorselectie bracht Werkgeversservicepunt DAAD direct inzetbare werkzoekenden in contact met de retailers van het nieuwe winkelcentrum. Vanaf de opening op 11 november zullen DAAD-kandidaten aan het werk gaan en de uitkeringssituatie achter zich laten.

De komst van het nieuwe winkelcentrum bracht een nieuwe vraag naar winkelpersoneel met zich mee. DAAD speelde hierop in en realiseerde succesvolle matches bij Albert Heijn, Toys XL, Bruynzeel keukens, Woonexpress en Blokker.

à¢â‚¬Å“Er komt veel kijken bij de bouw en opening van een nieuw winkelcentrum. Voor het succes van deze Bigshops is goed personeel van wezenlijk belang, maar er zijn natuurlijk ook andere essentiële zaken te regelen waar de retailer zijn handen vol aan heeft. Als werkgeversservicepunt ontzorgen we werkgevers op het gebied van hun personeelsinvulling. Daarom hebben we een banenmarkt georganiseerd, waarvoor alleen zorgvuldig voorgeselecteerde kandidaten waren uitgenodigd. Door onze ervaring in het werven en selecteren van personeel hebben we kwalitatieve matches gerealiseerd en een succesvolle bijdrage kunnen leverenà¢â‚¬, aldus Hans Broere, manager bij werkgeversservicepunt DAAD.

Over Bigshops Parkboulevard
Aan de Vierhavensstraat in Delfshaven opent 11 november het nieuwe winkelcentrum Bigshops Parkboulevard haar deuren. Er bevinden zich grootschalige winkels op het gebied van wonen en vrije tijd met daarbij een grote AH supermarkt. Bovenop Bigshops Parkboulevard wordt een park gerealiseerd ter grootte van acht hectare. Dit Dakpark gaat in het voorjaar van 2013 open. Tegen die tijd kan er genoten worden van de natuur, de horeca, de speelvoorzieningen en een wijds uitzicht over stad en haven.