(Persbericht) Persbericht voor onmiddellijke publicatie ´Dagboek van een borderliner‘˜: Een nieuw boek van Angela van Dijk.

Angela, 43-jarige vrouw met een incestverleden. Zij heeft hierdoor borderline en chronische PTSS ontwikkeld. Ze neemt je in dit boek mee in de achtbaan van haar leven. De opbrengst van het boek gaat naar No Kidding, Stop kindermishandeling!
Angela beschrijft in dit boek hoe het is om met borderline te leven. Zij heeft jarenlang dagboeken bijgehouden en heeft haar verhalen en belevenissen in dit boek verwerkt. Zij vertelt op een ingrijpende en confronterende manier over haar incestverleden en wat voor impact dit heeft gehad en nog steeds heeft. Tevens gaat zij in op verschillende therapievormen en wat deze voor haar hebben gedaan.

Op dit moment zet zij zich in voor No Kidding, Stop kindermishandeling! www.no-kidding.nu Zo geeft zij een stem aan het kleine meisje met het grote geheim...

´Dagboek van een borderliner‘˜ (208 pagina's, ISBN: 9789461930194) wordt uitgegeven via Plantage Benissimo. Het boek is onder andere te koop bij www.rotterdamschrijft.nl, de boekhandels en bol.com. Prijs paperback: € 17,95.

Plantage Benissimo is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven. Plantage Benissimo ondersteunt de schrijver bij het schrijven, opmaken en publiceren van zijn boek. Daarnaast biedt Plantage Benissimo de schrijver een scala aan promotiemogelijkheden. Plantage Benissimo betrekt nadrukkelijk de schrijver bij het verkoopsucces: 25 60% van de bruto verkoopprijs gaat naar de schrijver. Informatie over Plantage Benissimo:
Contact: Hubert van Belois
Email: [email protected]
Website: www.rotterdamschrijft.nl
Adres: Bergse Dorpsstraat 122, 3054 GG, Rotterdam
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Uitgegeven: 21-09-2011