PERSBERICHT

Dan Hill signeert zijn boek à¢â‚¬à…“Emotionomics op Performa 2009
Amerikaanse expert in Facial Coding in december weer in Nederland

Hoofddorp, 15 oktober 2009 Op donderdag 8 oktober van 13 tot 14 uur was Dan Hill aanwezig op de HR-beurs Performa 2009 op de stand van Performance Solutions om zijn boek à¢â‚¬à…“Emotionomics te signeren.

Dan Hill is directeur van Sensory Logic, een wetenschappelijk onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in het onderzoeken van zowel de verbale als non-verbale respons, onbewuste reacties en emoties.

Hij bracht in 2007 het boek Emotionomics uit. Emotienomie is een combinatie van biologische wetenschap, psychologie en economie. Nu deze disciplines steeds vaker opduiken en zich met elkaar kruisen, is het voor organisaties belangrijk om emoties in het bedrijfsleven te begrijpen en de instinctieve onderbuikgevoelens van mensen aan te spreken in plaats van via rationele argumenten van consumenten en werknemers. De content, concepten en case materialen in Emotienomie zijn nuttig voor iedereen in het bedrijfsleven. Net als de diversiteit aan business onderwerpen en applicaties die aan bod komen waar onder branding, adverteren, klantenservice, leiderschap en management.

Sensory Logic is voornamelijk gespecialiseerd in het meten, onderzoeken en versterken van de sensorisch emotieve verbinding die mensen hebben ten aanzien van een bepaald product, dienst, imago etc. Via Facial Coding is men in staat om het gezicht van mensen te lezen en deze gezichtsuitdrukkingen terug te herleiden naar de 7 basisemoties.

Dan Hill is wereldwijd een veel gevraagde spreker en sinds de uitgave van zijn boek Body of Truth: Leveraging What Consumers Can´t or Won´t Say, heeft Dan gepubliceerd in Business 2.0, NPR´s Marketplace, The Wall Street Journal en The New York Times. Dan Hill wordt in de USA regelmatig gevraagd als Facial Coding expert door Fox News, CNN (American Morning) en Business Week.

Dan Hill is in december 2009 weer in Nederland. Op uitnodiging van Performance Solutions zal hij als spreker diverse evenementen bijwonen.
Voor meer informatie www.performance-solutions.eu

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro
Harriet Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731

Website: http://www.performance-solutions.eu

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular