(Persbericht) Het functioneren van een werknemer objectief in beeld krijgen is vaak een lastige aangelegenheid. Vanuit de ogen van een klant kan het functioneren er heel anders uit zien dan vanuit de ogen van bijvoorbeeld een directe collega. In een persoonlijk interview is de kans groter op sociaal wenselijke antwoorden. Een 360 graden feedback tool biedt hiervoor uitkomst.

TestGroup Consulting is afgelopen periode druk geweest met de ontwikkeling van een online tool voor het geven van feedback. Na uitgebreid testwerk staat de tool nu online en functioneert volop. De klant heeft in grote mate invloed in de vormgeving van de test wat betekent dat hij zelf kan aangeven wie er uitgenodigd gaan worden voor het geven van feedback (denk aan collega‘˜s, leidinggevenden, ondergeschikten en klanten) en op welke punten feedback gevraagd gaat worden.

Resultaat is een compleet beeld van het functioneren van de werkgever, weergegeven in een mooi vormgegeven, gedetailleerd rapport.
Voor meer informatie over de Bridge 360 feedback tool kunt u mailen naar [email protected] .

Andere producten
Bij TestGrout Consulting kunt u onder andere ook terecht voor de Bridge Personality (een uitgebreide persoonlijkheidstest gebaseerd op de Big Five en de Jung Types) en de Bridge Ability Suite (capaciteitentesten op diverse niveaus). Bij de persoonlijkheidstest kunt u nog eens extra de focus leggen op een sales assessment. In alle gevallen gaat het om E Assessments. De kandidaat hoeft hiervoor dus niet naar locatie te komen. U kunt mailen naar [email protected] voor meer informatie.

Over TestGroup Consulting
TestGroup Consulting is een uitgever van online assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assesments. TestGroup Consulting is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessmenttechnieken binnen HRM. Het biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. De hoogwaardige Bridge assessment instrumenten zijn het fundament van de diensten van TestGroup Consulting. Voor meer informatie kunt u kijken op www.testgroup.eu.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular