(Persbericht) Niet meer uren op internet zoeken! WWW.DJIZZLE.COM biedt je hier à©à©n platform aan waar alles wat absoluut hip, trendy en uniek is op 1 plek te vinden is. DJIZZLE zorgt er voor dat je à¨lke dag op de hoogte blijft van exclusieve shops, tips en ideeën op het gebied van Lifestyle. Als het maar hot, trendy, vernieuwend en onderscheidend is!

Tegenwoordig is het namelijk zo gek niet te bedenken, of het is online verkrijgbaar. Maar online verkrijgbaar wilt niet altijd zeggen online vindbaar, weten de 2 Djizzle oprichtsters en voormalige webshop owners uit ervaring. En hebben als doel, meer traffic en exposure te genereren voor hippe bedrijven.

Daarom staat er elke dag een leuke tekst op de website, over een hippe shop, goodie of beleving waar je volgens de meiden van Djizzle persà© van op de hoogte moet zijn! Wat het extra leuk maakt is dat de bedrijven vaak een winactie of korting aanbieden, aan de lezers van Djizzle. Vorige week bijvoorbeeld, stond er exclusief voor Djizzle lezers, een kortingscode op de homepage te besteden bij een trendy schoenen webshop.

Ook wordt er elke dag over de meest originele weetjes en feitjes op het gebied van Lifestyle geblogd. Nationaal en Internationaal. Djizzle schrijft deze zelf, en zal hier altijd zowel haar enthousiaste als soms ook haar ongezoute mening over geven. Leuke redenen dus om elke dag een kijkje te nemen op de site!

Nu dus op 1 website in de gaten houden wat er allemaal voor origineels en hips op het wereld wijde web zoal te vinden is, zonder daar uren voor achter je computer te moeten zitten!

Think out of the box, Think Djizzle.
WWW.DJIZZLE.COM