(Persbericht) Voormalig hoger officier onthult de waarheid achter de schermenà¢â‚¬¦

DE WAARHEID OVER DE POLITIEKE IMPASSE IN BELGIà‹ NA à‰à‰N JAAR ZONDER NIEUWE REGERING

Op 13 juni 2011, symbolisch à©à©n jaar na de vorige ongrondwettelijke verkiezingen, geeft Jan Scharpà© i.s.m. de Belfort Group een voordracht betreffende de waarheid over de politieke impasse in België. Iedereen is welkom om 20.00 uur te Wiekevorst (België), Herenthoutseweg 21, in het Ontmoetingscentrum De Weg.

Jan Scharpà© is een voormalig hoger officier - burgerlijk ingenieur die vier jaar geleden zijn ontslag heeft ingediend op 13 juni 2007, niet toevallig drie dagen na de toenmalig ongrondwettelijke verkiezingen.

Van zodra Jan had vastgesteld dat in België de grondwet met de voeten plat getreden werd door de rechterlijke, uitvoerende en wetgevende machten, kon hij niet langer zijn eed als jonge luitenant waarmaken: ´Ik zweer getrouwheid aan de Koning, gehoorzaamheid aan de grondwet en aan de wetten van het Belgische volk.‘˜.

Bij de organisatie van de ongrondwettelijke verkiezingen van 10 juni 2007 heeft Jan geweigerd deel te nemen als voorzitter van een stembureau. Hij is hiervoor juridisch vervolgd geweest en werd in beroep succesvol verdedigd door de advocaten van het Halle-Vilvoorde Comità© (Haviko).

De ware koning der Belgen

Gedurende zijn boeiende loopbaan als beroepsofficier is Jan in de periode 2004-2005, tijdens zijn functie als kwaliteitsmanager op de Belgische Koninklijke Militaire School, geconfronteerd geweest met de machtigste vrijmetselaar in België.
Deze man is een Franstalig Belgische vrijmetselaar buiten categorie en is alleszins de loge chef van Elio Di Rupo, Didier Reynders en Siegfried Bracke.
De dominerende Belgische vrijmetselaarsloge blokkeert voor redenen van eigenbelangen al sinds jaar en dag een degelijke hervorming van de Belgische staat.
In zijn tweede boek ´Bleek Addergebroed, de machtigste vrijmetselaar in Belgi둘 van de 20-delige reeks ´Het Pinokkio Manifest‘˜ geeft Jan weer hoe het brein werkt van de huidige ware koning der Belgen.

De ontrafeling van ware machtspelletjes en de tekortkomingen van crisismanagement

In België heerst er momenteel een soap serie van vriendjespolitiek met de eraan gekoppelde intriges.
In zulk een kader gedragen politici gedragen zich als crisismanagers die niet beter weten dan de ene crisis na de andere te creëren daar zij gevangen blijven in een web van machtspelletjes.
Tijdens zijn voordracht van 13 juni, maar ook in zijn vierde boek ´België, een democratie?‘˜ legt Jan de mechanismen van machtspelletjes en de tekortkomingen van crisismanagement bloot, alsook hoe het anders kan.

Voor meer informatie kan u terecht op de volgende webpagina‘˜s:
- over Jan Scharpà©: http://harmonic-society.com/home/ons/
- over het boek ´Bleek Addergebroed, de machtigste vrijmetselaar in Belgi둘: http://harmonic-society.com/home/boeken/het-pinokkio-manifest/2-bleek-addergebroed-de-machtigste-vrijmetselaar-in-belgie/
- over het boek ´België, een democratie?‘˜: http://harmonic-society.com/home/boeken/het-pinokkio-manifest/4-belgie-een-democratie/
- over de 20-delige reeks ´Het Pinokkio Manifest‘˜: http://harmonic-society.com/home/boeken/het-pinokkio-manifest/
- over de Belfort Group: http://www.belfort-group.eu/