(Persbericht) Speciaal voor organisatoren van evenementen hebben The Event Engineers een nieuwe dienst ontwikkeld om zorgen bij het regelen van draadloos internet weg te nemen en onnodige kosten te voorkomen. Veel voorkomende vragen als: à¢â‚¬Å“is de Wifi van de locatie wel voldoende?à¢â‚¬ en à¢â‚¬Å“heb ik wel nodig wat er allemaal is aangeboden?à¢â‚¬ worden hierbij beantwoord. Door het vooraf uitvoeren van een Wifi Check worden dergelijke vragen beantwoord en hoeft u zich geen zorgen te maken over de Wifi.

Bijna elke evenementen locatie biedt internet en Wifi aan, maar hoe betrouwbaar is dat en hoe zwaar wordt dat door de gebruikers van smartphones en tablets op jouw evenement belast? Lastige vragen, zeker met de continu voortschrijdende techniek.

Anderzijds ontvangen organisatoren van evenementen keurige offertes voor de ICT-voorzieningen, maar hoe weet je zeker of dat allemaal nodig is?

Daarom hebben The Event Engineers de Wifi Check ontwikkeld. Daarbij worden om te beginnen de Wifi wensen van een evenement in kaart gebracht en wordt bepaald wat voor infrastructuur daarvoor nodig is. Vervolgens wordt gekeken of de op locatie al aanwezige ICT infrastructuur voldoende is, of dat een tijdelijke uitbreiding nodig is. Van aangeboden ICT offertes wordt beoordeeld of deze voldoende zijn (en niet te ruim). Zo bent u er zeker van dat het Wifi netwerk goed werkt, zonder te veel te betalen.

Over the Event Engineers
The Event Engineers zijn specialisten op het gebied van draadloos en bekabeld internet en staan bekend als een betrouwbare partij voor het aanleggen van internet en Wifi. Onder de naam Event Wifi hebben ze hier jarenlang ervaring mee bij kleine en grote evenementen door het hele land. The Event Engineers bereiden alle projecten goed voor, bouwen snel en netjes en leveren alle apparatuur werkend op. Tijdens een evenement kunt u kiezen uit een service monteur of beheer op afstand. Zo bent u zeker van gegarandeerd goede Wifi!

Gratis Wifi Check
Op 16 en 17 november vindt de Festivak plaats in de Amsterdamse Rai. Event Wifi is daar aanwezig met een eigen stand waar een gratis Wifi Check wordt verloot. Laat u voorlichten over de Wifi Check aan de hand van praktijkvoorbeelden. Kom langs bij onze stand en maak kans op een gratis Wifi Check!

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie en referenties de website op www.event-wifi.nl of neem contact op met The Event Engineers via [email protected] of telefonisch op 053 43 63 299.