Sinds 27 juni 2011 is er een nieuw hondenportaal bij gekomen om uw dekreu aan te bieden. Dit portaal is bedoeld voor alle rassoorten in Nederland, de aangeboden honden moeten beschikken over een erkend FCI stamboom van de Raad van Beheer. De website is vooral opgezet voor de serieuze hondenfokkers in Nederland, immers zonder een erkend FCI stamboom wordt de vermelding van de dekreu niet geplaatst.

Het idee van het portaal met dekreuen is ontstaan nadat de oprichtster zelf merkte dat het aanbieden van haar eigen Chihuahua dekreu alleen maar mogelijk was via de eigen website of via de bekende advertentie websites. Bij het laatste is er niet alleen een overvloed aan dekreuen, maar vooral worden daar juist veel dekreuen aangeboden zonder FCI stamboom. Als een professionele ingestelde fokker een dekreu zoekt, heeft deze niets aan een hele reeks met honden die niet voor haar teefje geschikt zijn.

Via Dekreu.info moeten de aanbieder en aanvrager zelf met elkaar contact opnemen. Het is dus alleen een trefpunt. De aanbieder en belangstellende zijn zelf verantwoordelijk voor het contactverloop en alles wat hieruit voortvloeit. De aanbieder is ook verantwoordelijk voor de aangeleverde foto's (1-3) en de getoonde informatie over de dekreu. Een video over de dekreu van maximaal 2 minuten is ook mogelijk.

Om het portaal een kleine boost te geven worden de eerste vijftig dekreuen gratis een jaar lang geplaatst op dekreu.info en voorzien van twee foto's. Er geldt echter een maximum van drie honden per fokker. Na dat gratis jaar wordt er een kleine onkostenvergoeding gevraagd. Tijdsduur van de advertentie is 6 maanden of een jaar.

De extensie .info is niet bij iedereen bekend, vandaar dat u ook via dekreuinfo.nl bij het portaal kunt komen. We zien u graag op onze site en hopen dat u eens uw dekreu via ons portaal aanbiedt. Of dat u een mooie reu voor uw teefje en kennel heeft gevonden.

www.dekreu.info www.dekreuinfo.nl 06 22667741 [email protected] een concept van An's Angels

Website: http://dekreu.info/

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular