(Persbericht) Het Nederlandse bedrijf RuitenTroef toonaangevend specialist in detacheren van marketing professionals bij MKB, kondigt vandaag de officiele start aan.

Het doel van RuitenTroef is om MKB te helpen hun nevenactiviteiten te ontzorgen.à¢â‚¬Å“Ik merkte dat binnen de MKB veel vraag was naar hulp op het gebied van marketing. Van online brochures tot het ontwikkelen van een website, veel MKB hebben daar simpel weg geen tijd voor. Het is op dit moment hun kerntaak ook niet en daarom schiet het er vaak bij in,à¢â‚¬ zegt medeoprichter Peter Rovers. à¢â‚¬Å“Het is ook voor MKB bedrijven belangrijk om hun marketing op orde te hebben, zeker in deze tijden. Ik kwam tot de conclusie dat RuitenTroef een abonnementsvorm moest aanbieden die voldeed aan de behoeften van MKB. RuitenTroef introduceert daarom een aantal unieke abonnementsvormen, zoals de RuitenTroef knippenkaart.à¢â‚¬ à¢â‚¬Å“Dit abonnement kan je bijvoorbeeld twee maanden stop zetten, om daarna vervolgens weer verder te gaan.à¢â‚¬Å“ Peter Rovers merkte dat verschillende bedrijven deze manier van op maat werken als prettig ervaren.

à¢â‚¬Å“Wij konden onze marketing met een gerust hart aan RuitenTroef overlaten, terwijl we zelf voor onze klanten werken. Dat is voor ons als groeibedrijf heel belangrijk.à¢â‚¬Å“ Richard de Leeuw - Van Santvoort

Bij RuitenTroef vindt u dus de specialist die MKB'ers nodig hebben om hun te helpen met verkoop- en marketingactiviteiten. Onze manier van werken is speciaal gericht op het midden en klein bedrijf, omdat juist in deze sector vaak marketing en verkoop gerelateerde activiteiten zoals het opzetten van (kleinschalige) marketingcampagnes blijven liggen.

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op via Peter Rovers, [email protected] of bel 06-50663733.

Of bekijk onze website www.ruiten-troef.com.

"dit is een origineel bericht"