(Persbericht) De afgelopen maanden zijn alle voorbereidingen getroffen voor de lancering van de nieuwe webwinkel van Discovery Channel. De nieuwe webwinkel die begin oktober is gelanceerd toont een ruim aanbod van dvd‘˜s en Blu-ray discs van de bekende Discovery Channel series en documentaires.

Via www.discoverymediashop.nl kunnen bezoekers een keuze maken uit alle documentaires en series die bekend zijn van deze internationale televisiezender. Bekende titels zoals Ultimate Survival, Deadliest Catch, Stephen Hawking‘˜s Universe en Through the Wormhole with Morgan Freeman zijn verkrijgbaar als dvd of Blu-ray. De webwinkel is onderverdeeld in diverse genres waardoor bezoekers snel en eenvoudig kunnen navigeren.

Samenwerking
De webwinkel is ontstaan dankzij de exclusieve samenwerking tussen Discovery Channel en TDM Entertainment voor wie Promese al geruime tijd de succesvolle webwinkel Docu-shop.nl beheert. TDM Entertainment exploiteert speelfilm- en documentaire rechten in de Benelux en had samen met Discovery de wens om in 2011 een Discovery webwinkel te lanceren. De ruime mogelijkheden van het Promese webwinkel platform en de bijbehorende fulfillment diensten hebben TDM Entertainment doen besluiten om ook dit tweede online project bij Promese neer te leggen.

Promotie
De webwinkel is aan de navigatiebalk van www.yourdiscovery.com/nl toegevoegd. Om de webwinkel te promoten zullen er geregeld pakkende televisiereclames op Discovery Channel worden getoond en zullen ook andere media worden ingezet.

Trots op realisatie
´We zijn erg trots op het resultaat van de intensieve samenwerking tussen Discovery Channel, TDM Entertainment en Promese‘˜ laat Javier Martinez, Salesmanager E-commerce van Promese, weten. ´De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om een webwinkel te creëren die volledig geïntegreerd is in de bestaande Discovery Channel website‘˜. Naast de realisatie van de webwinkel zorgt Promese voor een correcte en snelle verwerking van de orders, betalingen, verzendingen en eventuele retouren.

Zowel Discovery Channel, TDM Entertainment als Promese zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en kijken uit naar een succesvolle, duurzame samenwerking.