Het zal u de afgelopen periode vast niet ontgaan zijn, Disneyland Parijs viert haar 20 jarige bestaan in Parijs. Dit wordt uitbundig op radio en tv aangekondigd met alle bijbehorende acties van dien. Eurodisney Parijs is derhalve dan ook niet van plan om haar vreugde onopgemerkt voorbij te laten gaan. Iedereen is van harte welkom om dit feestje samen te vieren. Om dit te bewerkstelling, dat iedereen van harte welkom is, wordt op grote schaal campagnes gevoerd met zeer hoge kortingen.

 

U leest het goed, zeer hoge kortingen. De kortingen kunnen namelijk wel oplopen tot 40% op toegang à©n verblijf. Helaas zijn de acties niet eeuwig, om gebruik te maken van deze acties moet een boeking voor 30 september van dit jaar plaats hebben gevonden. Bent u van plan om een ritje richting Parijs te doen, om dit prachtige park wel eens te bezoeken, dan is dit uw kans om toe te slaan.

 

Boek nu en nuttig  van de voordeelkorting, de voordeel geld voor bezoeken van 21 augustus 2012 tot en met 27 maart 2013. U leest het goed, tot en met 27 maart van volgend jaar. Naar onze mening tijd zat om uw bezoek te organiseren,. Mis deze fantastische actie met hoge kortingen niet en boek vroegtijdig voor uw hele gezin en/of familie.

 

The last but not the least; tijdens de actie periode is toegang en verblijf voor kinderen gratis. U leest het goed, gratis. Houd echter wel rekening met de volgende voorwaarden:

  • Kinderen tot en met 6 jaar gratis voor aankomsten in de periode van 214 augustus tot en met 31 december 2012
  • Kinderen tot en met 11 jaar gratis voor aankomsten in de periode van 1 januari 2012 tot en met 27 maart 2013

 

Heeft u nog niet geboekt, waar wacht u nog op! Ga naar www.magiclandparijs.nl en boek nu uw reis naar dit prachtige pretpark en verwezenlijk u wens en de wens van uw gezin. Wilt u ondersteuning in welke vorm dan ook, stuur ons een mail en wij zullen u zo goed mogelijk adviseren.

 

We wensen u en uw gezin nu al veel plezier in Disneyland Parijs.

 

Magic Land Parijs