(Persbericht) PERSBERICHT
Den Haag 10 juni 2011

Geen Pinkpop of Parkpop, maar DOGPOP! Voor het eerst in Nederland wordt er Dogpop in Avonturia de Vogelkelder georganiseerd.

Dogpop is hà©t festival voor honden en wordt een jaarlijks evenement! Het is een geheel nieuw concept, speciaal voor honden en hun baasjes. Dogpop wordt door de Haagse wethouder Henk Kool geopend!!

Op Dogpop is er ook een kermis! Het is geen gewone kermis, maar à©à©n speciaal voor honden! De honden kunnen met hun baasjes touwtje trekken, grabbelen in de hondenton, het balhapspel spelen en er zijn nog vele andere kermisactiviteiten op Dogpop! Met al deze activiteiten zijn mooie prijzen te winnen!

Op het parkeerterrein van Avonturia de Vogelkelder komt eveneens het Lex&Max Large&Mega Hondenkussen van maar liefst 150m2 te liggen! Het grootste hondenkussen ter wereld! Op dit MEGA kussen gaat een hondenwedstrijd plaats vinden, met maar liefst 50 honden! Het team met de langstzittende hond wint mooie prijzen. De hoofdscheidsrechter is hondengoeroe Martin Gaus! Met de 50 honden op het MEGA kussen zetten wij een wereldrecord neer!!

Naast de hondenwedstrijd kunt u genieten van een demo Doggydance en Dogfrisbee! Normaal gesproken zie je dit alleen op tv, maar tijdens Dogpop kan je dit in levende lijve meemaken. Heeft u altijd al eens mee willen doen met een demo van Dogfrisbee? Tijdens Dogpop is dit mogelijk! Je mag namelijk tijdens de demo van Dogfrisbee de trainers een handje helpen!

Tijdens Dogpop is er een boetiekje met o.a. : jasjes, truitjes en halsbanden voor honden. Obers zullen deze dag in stijl rondlopen om de honden te voorzien van een lekkere snack!
Wij hebben zelfs aan een hondentoilet gedacht! De vrijblijvende opbrengsten hiervan gaan naar Stichting Hulphond!

De honden kunnen heerlijk genieten van een wasbeurt. De Woezel & Pip Hondenwasstraat is de gehele dag beschikbaar tijdens Dogpop. Met elke betaalde wasbeurt steunt u de Guusje Nederhorst foundation.

Als klap op de vuurpijl geeft de K9 hondenbrigade een demonstratie op Dogpop. Het wordt gegarandeerd een spectaculaire show met politiehonden!

Speciaal op zondag 19 juni tussen 14.00 - 16.00 uur:
- een gratis dierenkeuring, aangeboden door Dierenkliniek De Vogelkelder. De dierenkeuring wordt uitgevoerd door dierenartsen Dirk Becking en Robert van Leeuwen.
- u krijgt een gezondheidscertificaat van uw huisdier met een leuk presentje.
Dogpop wordt een waanzinnig hondenspektakel en brengt u o.a.:
- Het grootste hondenkussen ter wereld (150m2)
- Politiehonden (K9) demonstratie
- Livemuziek van DJ RMC & DRM entertainment
- Hondenwedstrijd met 50 honden
- Martin Gaus als hoofdscheidsrechter
- Hondenkermis
- Woezel & Pip hondenwasstraat
- Doggydance demonstratie
- Professionele fotograaf
- Dogfrisbee demonstratie
- Hondenjaarmarkt
- Hondentoilet
- Gratis dierenkeuring
- Hondensnackbar

Op Dogpop zijn gezinnen met hun honden van harte welkom!

Kom zondag 19 juni van 10:00u tot 18:00u allemaal naar het hondenfestival Dogpop!

Het wordt zeker een onvergetelijke dag voor hond en baas!

Tip:
Zondag 19 juni is het Vaderdag. Ben jij nog opzoek naar een leuk dagje uit samen met het hele gezin? Dogpop is het ideale uitje om met het hele gezin naar toe te gaan! De
professionele fotograaf maakt ook foto‘˜s van gezinnen met eventueel de hond erbij. De foto is natuurlijk een heel leuk cadeautje voor Vaderdag.