(Persbericht) Afgelopen week had Allsetra in samenwerking met Tracer groot succes. Binnen een tijdsbestek van 24 uur, konden 3 gestolen machines worden teruggebracht bij de eigenaren.

De machines waren in de dagen daarvoor gestolen. Door vakkundig en snel optreden van de medewerkers van Allsetra en Tracer kon er vroegtijdig worden ingegrepen en zijn de eigenaren al weer aan het werk met de machines. Het ging in deze gevallen om diefstallen bij verschillende eigenaren.

De woordvoerder van Allsetra verteld trots: "Drie diefstallen bij verschillende klanten, op 1 dag en alle drie zijn nu alweer operationeel,daar doen wij het voor!"

Over Allsetra
Allsetra biedt een compleet beveiligingsconcept voor machines,werkmaterieel en vaartuigen. Met behulp van een tracking en tracing systeem en de 20 jaar ervaring van de rechercheurs van Tracer schadeonderzoek- en adviesbureau, helpt Allsetra in geval van diefstal de klant snel weer aan de slag. Rompslomp en kopzorgen behoren tot het verleden, de klant kan zich gaan richten op zijn werkzaamheden. Buiten de beveiliging van materieel heeft Allsetra ook een eigen beveiligde webpagina. Hierop kunnen klanten bijvoorbeeld de draaiuurstand van de machines bekijken, materieel traceren en kilometerrapportages vn de medewerkers inzien.

www.allsetra.nl

Over Tracer
Tracer is een onafhankelijk recherchebureau dat is opgericht in 1990 en geregistreerd bij het Ministerie van Justitie onder POB-nummer 316. Tracer doet onder andere onderzoek naar feiten en omstandigheden die de opdrachtgever op enige wijze schade toebrengen of zouden kunnen toebrengen, of feiten die anderszins onrechtmatig jegens de opdrachtgever kunnen zijn.

www.tracer.nl