PSV en Driessen HRM_Payroll hebben een nieuwe partnerovereenkomst afgesloten. Nadat Driessen drie jaar lang sponsor van PSV is geweest, heeft de HRM-dienstverlener zich nu als partner aan de club verbonden. Als actieve partner van PSV op het gebied van MVO steunt Driessen verschillende projecten van PSV in the community.

Verheugd met hernieuwde samenwerking
Beide partijen zijn verheugd met de hernieuwde overeenkomst. Tiny Sanders, algemeen directeur PSV: à¢â‚¬Å“Driessen HRM_Payroll is een prachtig voorbeeld van een ideale PSV-partner: ontstaan in de regio, met nationale ambities en de wil om de samenwerking met PSV te combineren met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De invulling die Driessen geeft aan hun sponsorship, zoals het opzetten van www.onsgoeddoel.nl en het organiseren van een evenement voor Playing for Success, sluit geheel aan bij de kernwaarden van PSV.à¢â‚¬

Volgend niveau
Directeur Michaël Munnich van Driessen HRM_Payroll: "Sinds drie jaar zijn wij van Driessen HRM_Payroll als fervente voetbalsupporters van PSV trotse sponsor van onze club. Dit sponsorschap heeft ons de gelegenheid gegeven om op hoogwaardige, maar vooral ook leuke manier invulling te geven aan diverse maatschappelijke projecten. De samenwerking met PSV over de laatste drie jaar heeft ons ervan overtuigd dat deze het verdient om naar een volgend niveau gebracht te worden. Naar dat van Partner van PSV. Vanuit sportief oogpunt zullen wij vanzelfsprekend de verrichtingen van onze club ook met grote interesse volgen. Als rechtgeaarde fans van PSV hopen wij uiteraard op een kampioenschap. Want naast Partner zijn wij vooral supporter van ons PSV.à¢â‚¬

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fenny Meulendijks, manager marketing & communicatie Driessen HRM_Payroll, via  0492 50 66 66. 

Over Driessen: Driessen HRM_Payroll is dà© HRM-dienstverlener voor overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Driessen heeft een breed productenpakket waarmee zij meer dan 700 organisaties door heel Nederland van dienst is. Het diensten- en productenpakket bestaat uit payroll, consultancy, outsourcing van personeels- en salarisadministraties, software en opleidingen. Op de website www.driessen.nl vindt u alle informatie over de dienstverlening van Driessen.