(Persbericht) Helmond
24 juni 2011

Driessen HRM_Payroll opent online Personeelshop
Exclusief voor payroll-medewerkers

Sinds 16 juni jl. kunnen de ruim 6000 payroll-medewerkers van het Helmondse Driessen HRM_Payroll (www.driessen.nl) terecht in een eigen online Personeelshop. Deze webshop is een uniek concept binnen de payroll-branche in Nederland en exclusief toegankelijk voor alle payroll-medewerkers van Driessen. In de webshop kunnen de payroll-medewerkers direct profiteren van fikse kortingen op allerlei A-merk producten. Met de komst van deze webshop wil Driessen haar rol als werkgever extra kracht bij zetten.

Extra service
Driessen, HRM- en payroll-dienstverlener voor de publieke sector, is formeel werkgever van vele duizenden medewerkers op jaarbasis. Deze medewerkers werken binnen de overheid, het onderwijs, in de zorg of de cultuursector, maar staan officieel à¢â‚¬Å“op de payrollà¢â‚¬ bij Driessen. Vanuit deze werkgeversrol neemt Driessen diverse taken op zich, zoals een correcte administratie, salarisbetalingen en het pensioen. Driessen biedt deze webshop nu als extra service aan al deze payroll-medewerkers.

Divers aanbod
Het productaanbod in de shop varieert van TV‘˜s tot kaartjes voor de Efteling en van parfum tot tuinartikelen. Bovendien kunnen de payroll-medewerkers via de Personeelshop direct toegang krijgen tot een breed aanbod aan collectiviteitkorting op (zorg)verzekeringen. Driessen heeft zelf geen enkel belang bij aankopen in de shop en zit niet tussen bestellingen, betalingen en leveringen in. Alles loopt rechtstreeks via de leveranciers.

Een paar stappen extra
Het uitgangspunt van Driessen is dat de rol als formeel werkgever verder gaat dan alleen goede arbeidsvoorwaarden en een correcte salarisbetaling gedurende het dienstverband. à¢â‚¬Å“Begeleiding, ontwikkeling en plezier zijn minstens zo belangrijk. Vanuit deze gedachten hebben wij diverse initiatieven opgestart die hieraan bijdragen. Zo bieden wij al onze medewerkers, naast een gratis jobboard en gratis opleidingen, nu ook een personeelshop. De komst van de Personeelshop is weer een extra stapà¢â‚¬, aldus directeur Jeroen Driessen.