(Persbericht) Een huis zoeken is omslachtig en tijdrovend, aldus Mike Hergaarden, oprichter van M2H.
Daarom is HuizenFilter.nl ontwikkeld: een website die bezoekers op een tijdbesparende manier helpt zijn/haar zoektocht naar een koophuis of appartement te vergemakkelijken. De eenvoudige en overzichtelijke manier van zoeken is al zeer effectief gebleken tijdens de ontwikkeling en is vanaf 1 November open voor het grote publiek via de website http://www.HuizenFilter.nl.

Uit ervaringen van aspirant huizenkopers is gebleken dat het bijhouden van het aanbod op de huizenmarkt veel werk en tijd kost. Het bekijken van alle huizen in à©à©n of meerdere interessegebieden vergt veel handwerk. Een grote frustratie bij bestaande huizensites is het iedere keer opnieuw moeten beginnen van de zoektocht. HuizenFilter.nl lost dit op, het biedt u een eigen overzicht van het huizenaanbod dat voor u bewaard blijft. U kunt direct verder waar u gebleven was en het bewaarde aanbod bijwerken. Daarnaast helpt HuizenFilter.nl u op een snelle, eenvoudige manier achter uw voorkeur te komen.

Hoe werkt het?
Er kan gemakkelijk genavigeerd worden naar interessante plaatsen/buurten. De kaart toont alle huizen die voldoen aan de basiszoekopdracht (prijs, kamers, woonoppervlak). De eerste keer dat u de website bezoekt zijn alle huizen als ´nieuw‘˜ gemarkeerd. Na het bekijken van een huis kunt u eenvoudig het huis beoordelen (bewaar,verwijder,favoriet). Door het uitfilteren van huizen, die niet aan uw verwachtingen voldoen, ontstaat vanzelf een overzichtelijk aanbod van huizen die u wà©l aanspreken. Het op deze manier gefilterde aanbod wordt onthouden en bij een volgend bezoek weer getoond; nieuw aangeboden huizen in het interessegebied vallen direct op. Vrienden kunnen uw zoektocht op de voet volgen door het delen van een link via email of bekende social media.

Op HuizenFilter.nl kunt u direct aan de slag om uw droomhuis te vinden uit de ruim 250.000 huizen.

Over M2H
M2H is een jong bedrijf (2009) gericht op software development, gespecialiseerd in games voor PC, Mac, iOS en Android.