Het is zover. Je hebt een fantastische locatie gevonden, het budget is vastgesteld, je hebt de oriëntatiefase, waarin bepaalt is wat je precies voor je horecazaak verwacht, achter de rug. De vraag is nu: hoe kies je een sfeervol, goed functionerend en tijdloos horeca interieur. Een interieur waar je nu achter staat maar hopelijk over een paar jaar nog steeds en dat de juiste sfeer en routing heeft en blijft houden. Art2Go interieurprojecten is gespecialiseerd in juist dit soort uitdagingen.

Het verhaal van de horeca inrichting.

Een tijdloos horeca interieur samenstellen vraagt veel kennis en inzicht. Niet alleen inzicht in de zich steeds sneller ontwikkelende trends maar juist kennis van materialen en hoe ze het beste toegepast kunnen worden binnen het vastgestelde budget. Het is telkens weer een uitdaging een gast te overtuigen van jouw visie, van jouw horeca benadering, van de door jou aangeboden producten. Hoe kun je dat beter doen dan tegen de achtergrond van een interieur dat laat zien wie jij en waar het bedrijf voor staat. Een horeca interieur verteld het verhaal van jouw passie. Goed gepresenteerd, heb je al snel een vaste klant te pakken. Het creëren van die specifieke plek van ontspanning, waar jouw gasten zich gewaardeerd weten en hun zinnen graag laten prikkelen is precies wat Art2Go het beste doet.

Keuzes maken

Het zijn nogal wat beslissingen die genomen moeten worden. De sfeer in een horeca interieur wordt niet alleen bepaald door deurklinken of kapstokken die je ophangt hoewel hun functie in de uitstraling beslist niet onderschat mag worden. Het is meer het totaal plaatje. En daar komt veel bij kijken met doorslaggevende keuzes die je moet maken. Vloeren, muurafwerkingen, verlichting en indelingen zijn cruciale onderwerpen. Ze vormen de basis voor een horeca interieur. Art2Go heeft door de ruime ervaring een goed gevoel ontwikkeld voor wat belangrijk is: wat zijn jouw wensen, wat is belangrijk voor de functionaliteit van het bedrijf en wat zijn de mogelijkheden. De bedoeling is natuurlijk het horeca interieur zo uit te voeren dat je over een poos nog steeds volledig bij de tijd bent zonder ingrijpende aanpassingen te moeten doen.

Een goede basis met juiste details

Bij de inrichting van een horeca interieur is niet alleen de basis belangrijk, het is minstens zo belangrijk te kijken naar details. Details vertellen het verhaal van smaak en stijl. Het prettige is dat deze details op relatief eenvoudige maar ook goedkope wijze aan te passen zijn aan de snel veranderende trends. Bij Art2Go weten ze welke details het meest trendgevoelig zijn en houden ze hier rekening mee. Een snelle, kleine modernisering hoeft bij een goede horeca inrichting geen probleem te zijn.

De routing binnen het bedrijf is ook van cruciaal belang. Werknemers en gasten moeten op eenvoudige wijze hun weg kunnen vinden binnen. Ook dit deel van de horeca inrichting is steeds vaker trendgevoelig en vraagt om een stukje toekomstvisie voor het bedrijf.

Jouw visie gekoppeld aan de inzichten die Art2Go in de loop der jaren heeft opgedaan garandeert een horeca inrichting die de toekomst voor ogen heeft. Met het gebruik van kwalitatief goede materialen en verrassende combinaties ontstaat een optimale beleving van jouw horeca interieur.

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular