(Persbericht) Amsterdam, 14/12/2011

Culinair evenementenbureau Smaak heeft een rebranding ondergaan, waarbij MVO en duurzaamheid voorname speerpunten zijn geworden. Deze nieuwe brand-ID is toepasselijk gelanceerd tijdens de Nacht van Duurzaamheid op 10-11-2011 met een nieuwe website en nieuwe producten.

MVO
à¢â‚¬Å“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze passie. De nieuwe branding is voor mij vooral een stap om dit ook naar buiten kenbaar te makenà¢â‚¬, aldus algemeen directeur van Smaak, Roland Bes. De nieuwe slogan is ´Eerlijk is Heerlijk‘˜ en het motto People, Planet, Profit zijn integraal doorgevoerd in al het handelen en zijn van Smaak. Er worden eerlijke en duurzame producten gebruikt en gedacht aan het milieu. Maar Smaak gaat verder door ook te zorgen voor de mens, zowel haar medewerkers als klanten.

Innovatieve producten
Smaak is innovatief in volledige toepassing van haar MVO en duurzaamheid doelstellingen in het productaanbod, waaronder catering en kookworkshops. Ook zorgt Smaak voor de mens (People). Met gezonde catering, non-alcoholische alternatieven en vernieuwende vergaderconcepten als Brainfood® stimuleren ze bedrijven om een nieuwe weg in te slaan. En deze zorg gaat verder dan de voordeur met de gezonde snack voor onderweg: de FileBox®. Maar ook tijdens de kookworkshops wordt aan de mens gedacht, bijvoorbeeld door middel van CookingGood®. à¢â‚¬Å“Een bedrijfsuitje waarbij ontmoetingen centraal staan, want geven is krijgenà¢â‚¬, aldus Roland Bes.

Transparantie
Transparantie naar buiten toe is belangrijk voor Smaak. De leveranciers zijn belangrijk en krijgen een podium op de website en tijdens proeverijen. En ook met de medewerkers van Smaak kan kennis worden gemaakt via de website. Door gebruik van Social Media wil Smaak ook transparant zijn als bedrijf, op de eigen blog worden bijvoorbeeld de ontwikkelingen binnen het bedrijf gepubliceerd.

Lees meer over Smaak op www.smaaknederland.nl

________________________________________

U kunt voor meer informatie contact opnemen met:
Smaak Nederland
Jeroen Visser
Telefoon: 020 - 49 10 195
Mail: [email protected]

Meer informatie over Smaak op: www.smaaknederland.nl