(Persbericht) Amsterdam 31 oktober 2011 -
Op 7 november 2011 organiseert de website Neem Ontslag! de gratis cursus The Perfect Escape. Gedurende een periode van 3 maanden beginnen de deelnemers, terwijl ze nog werknemer zijn, hun eigen onderneming. Zo wordt op een veilige manier kennis gemaakt met het ondernemerschap, zonder eerst ontslag te nemen.

Veel ontevreden werknemers denken er over om ooit voor zichzelf te beginnen. Toch beginnen ze er meestal niet aan. De online cursus The Perfect Escape van de website Neem Ontslag! maakt een eind aan alle twijfels aan laat de werknemer op een veilige manier een onderneming starten. Op 7 november 2011 start deze gratis cursus. Gedurende een periode van 3 maanden beginnen de deelnemers, terwijl ze nog werknemer zijn, aan hun eigen onderneming. Op een risicovrije manier wordt kennis gemaakt met het ondernemerschap, zonder eerst ontslag te nemen.

Door tijd vrij te maken in de avonduren en weekenden kan op gestructureerde manier de basis gelegd worden voor een onderneming. Zo behoud men de baan en kan bekeken worden of het ondernemersidee kans heeft van slagen. Als er genoeg potentie is, kan de cursist vervolgens vol vertrouwen ontslag nemen en een nieuw leven beginnen. Door op deze manier te ondekken of het zelfstandig ondernemerschap aantrekkelijk is, bespaart men niet alleen tijd en geld, maar ook veel slapeloze nachten.

De cursus bestaat uit online seminars en wordt gegeven door Neem Ontslag! oprichter Bertil Schaart. Hij wil mensen aansporen om voor hun eigen vrijheid en verantwoordelijkheid te kiezen. Volgens hem is dit een absolute must in de huidige economische situatie. "Onze toekomst is onzeker. Wij kunnen ons niet langer afhankelijk opstellen ten opzichte van de overheid of onze werkgever om ons leven zo mooi mogelijk te maken. Dat kunnen we alleen zelfà¢â‚¬¦ als we er maar actief mee aan de slag gaan. Ik ben van mening dat we een betere samenleving en gezondere economie creëeren als er meer mensen voor zich zelf kiezen.", aldus Bertil.

Meer informatie en aanmelden op http://neemontslag.nl/theperfectescape