Een aantal van de exclusieve auto‘˜s uit de voorraad van Tonny Keijzers Exclusives wordt getoond tijdens het evenement wat een initiatief is van Jos Beeres Wijnkoperij uit Groningen. Zij organiseren in oktober 2012 een exclusieve tasting voor relaties op landgoed à¢â‚¬Å“Klein Drakensteinà¢â‚¬ te Lage Vuursche.

Naast de bolides van Tonny Keijzers kunnen de gasten ook wegzwijmelen bij de klanken van Tonny Eyk. Het kleinschalige evenement staat in het teken van ´proeven aan een stukje exclusiviteit‘˜. Zo zijn er exclusieve wijnen te proeven, culinaire hapjes maar was ook de aanwezigheid van Tonny Keijzers Auto‘˜s een logische keuze.

Het aanbod van Tonny Keijzers is niet zomaar een exclusieve auto, maar namelijk een jong gebruikte exclusieve auto, wat inhoudt dat de dure kilometers van een dergelijke auto zijn afgereden waardoor deze type auto‘˜s voor een grotere groep mensen ineens veel interessanter wordt. Tonny Keijzers heeft daar in Apeldoorn een aparte vestiging voor geopend; Tonny Keijzers Exclusives. In deze vestiging kan de autoliefhebber zijn hart ophalen met automerken zoals Chrysler, Mercedes, Spyker, Ferrari, Jaguar, Hummer, Porsche, Mustang en meer.
Met het exclusieve aanbod kan Tonny keijzers mooie producten bieden voor de zakelijke rijder; aanwezigheid bij het evenement zal dan ook interessant zijn voor uitbreiding van de klantenkring, aangezien deze een zakelijk tintje heeft. Tonny Keijzers noemt als à©à©n van de producten Financial lease. ´Wij bieden een leasevorm waarmee de zakelijke rijder een mooie auto kan rijden, maar wel de liquiditeit in zijn bedrijf kan houden. Dit kunnen we zelfs aan de startende ondernemer bieden.‘˜ aldus Tonny Keijzers.
Welke auto‘˜s Tonny Keijzers mee zal nemen op de grote dag in oktober is tot op heden nog niet bekend gemaakt. Maar omdat er met enige regelmaat de mooiste ´nieuwe‘˜ auto‘˜s bij het autobedrijf van Tonny Keijzers worden binnengereden, is de verwachting groot.