(Persbericht) PERSBERICHT

Culemborg, 4 oktober 2011

Good2befair verlengt Fabulous Fairtrade Weeks

Wegens groot succes verlenging van de Fabulous Fairtrade Weeks. Good2befair geeft tot 10 % korting op alle kerstpakketten orders die geplaatst worden và³à³r 31 oktober 2011.

De kerstpakketten van Good2befair bestaan voor 100% uit fairtrade producten. Zo wordt met de jaarlijkse traditie van het geven van kerstpakketten de handel met ontwikkelingslanden gestimuleerd. Zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, zodat hun wereld iets kleurrijker wordt. Helpt u ook mee om de wereld kleurrijker te maken?

Fairtrade kerstpakketten

Good2BeFair is de enige onderneming in Nederland die uitsluitend 100% fairtrade kerstpakketten en relatiegeschenken levert. Bas Veldkamp (directeur) van Good2BeFair: à¢â‚¬Å“Wij hebben bewust gekozen om alleen te werken met eerlijke producten, gekocht onder faire handelsvoorwaarden. Hier geloven wij in. à¢â‚¬ De kerstpakketten zijn vanaf 60 stuks helemaal zelf samen te stellen. U heeft keuze uit een uitgebreid assortiment food en non-food producten. Op de website www.good2befair.nl vindt u uitgebreide informatie over de fairtrade kerstpakketten.

Kies ook voor 100% fairtrade!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Good2befair
Postbus 238
4100 AE CULEMBORG
T: 085 878 06 97
E: [email protected]
I: http://www.good2befair.nl