(Persbericht) Zoetermeer, 19 januari ‘˜11 Na een uitgebreide selectie onder meerdere e-mail marketingbureaus heeft Fatboy Blinker gekozen als partner voor zijn e-mail marketingactiviteiten. De partijen zijn gescreend op basis van techniek, creativiteit en prijs-kwaliteitverhouding. Blinker wist zich aan het begin van de procedure al snel als een Fatboy aan te passen om het bedrijf zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

à¢â‚¬Å“Eind 2010 hebben we Blinker gekozen als e-mail marketing service provider. Blinker dacht tijdens de selectie al goed mee en had creatieve en inspirerende ideeën. Het bedrijf heeft nu ruim 1.500 klanten en daarom hebben wij er het volste vertrouwen in dat Blinker ons goed gaat bedienen. Daarnaast is het een leuke bijkomstigheid dat Blinker meerdere Fatboys heeft afgenomen om een supercampagne onder klanten en prospects uit te voeren.à¢â‚¬, aldus Martijn Lehman, Webshop Manager van Fatboy®.

Zit je goed?
De inspirerende gesprekken met Fatboy® vormden de basis voor de campagne à¢â‚¬Å“Zit je goed?à¢â‚¬. Het idee achter deze slogan is dat Blinker ervoor wil zorgen dat prospects comfortabel bij Blinker komen zitten en bestaande klanten goed bij Blinker blijven zitten. Hoe kan dat nou beter dan samen comfortabel het gesprek aangaan in een Fatboy®? De samenwerking met Fatboy® is het startschot van een multimediale campagne waarbij een comfortabel gesprek, comfortabel starten met e-mail marketing en goed zitten centraal staan.

Over Fatboy®
Fatboy werd in 2002 met succes op de Nederlandse markt gelanceerd. De verscheidenheid aan kleur, design en de vorm maakt het à©à©n van de meest gewilde woonaccessoires. Binnen vijf jaar veroverde Fatboy land na land met dank aan het design. De Finse Jukka Setala, stond aan de wieg van het originele Fatboy® design. De Nederlander Alex Bergman was blij deze iets te grote baby te adopteren in 2002. Hij zag meteen dat er voor deze baby een grote toekomst was weggelegd. Kijk voor meer informatie op www.fatboy.com.

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider en helpt organisaties om e-mail marketing succesvol in te zetten. Dit doet Blinker met de krachtige en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing MailPlus en een breed scala aan diensten. Diensten zoals e-mail marketingadvies, ontwerp van e-mail & landingspagina, database analyse, het inrichten van event based marketingcampagnes en maatwerk. Blinker werkt voor meer dan 1.500 organisaties, waaronder Fatboy, Ziggo, BCC, Politie, gemeenten, Hogeschool Rotterdam, Alice, Astmafonds, Conrad, Dixons, Intratuin en ManPower. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel 079 363 70 60.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular