(Persbericht) Nu nog een kale grijze ruimte, straks een sportschool vol activiteit en levendigheid! Dinsdag 16 augustus ondertekenden The Real Gym en Woningstichting Leusden de huurovereenkomst voor de vestiging van een sportschool in multifunctioneel centrum Antares in Tabaksteeg.

De komende weken levert The Real Gym de nodige inspanningen om medio oktober haar deuren te openen. Een sportschool past perfect binnen het thema van Antares: Mens & Beweging.

Met de feestelijke opening van Antares nog vers in het geheugen, volgt nu de volgende heuglijke gebeurtenis. De wens van Woningstichting Leusden om een sportschool te contracteren voor Antares is hiermee vervuld. à¢â‚¬Å“Met de komst van The Real Gym groeit Antares als bruisend centrum voor de wijkà¢â‚¬, aldus Marieke Heilbron, Hoofd Woondiensten van Woningstichting Leusden. Momenteel beschikt Antares al over een Grand Cafà©, een ruime sportzaal, scholen, kinderdagopvang en een bibliotheek. Er worden veel sport- en welzijnsactiviteiten georganiseerd en zelfs het organiseren van uw eigen kinderfeestje in de sportzaal behoort tot de mogelijkheden.

Sporten zonder overbodige extra‘˜s
The Real Gym noemt zichzelf à¢â‚¬Å“niet zomaar een sportschoolà¢â‚¬. Zodra de deuren openen bieden zij topkwaliteit fitness & groepslessen in een moderne, frisse en vooral ontspannen omgeving. Zonder overbodige extra's. Binnenkort zal de sportschool zichzelf nader voorstellen door het organiseren van diverse kijkmomenten tijdens de afbouw van de sportschool. Ook zoekt de sportschool naar gemotiveerd personeel om het team in Antares te versterken.

Meer informatie over The Real Gym? www.therealgym.com