(Persbericht) Flatscreens verstoppen met emondo
Televisieschermen zijn de afgelopen jaren weliswaar een stuk platter geworden, maar hebben ook een groter oppervlak gekregen. Televisie kijken is alleen maar leuker geworden, maar als de tv niet aan staat, is het al snel een ongewenste blikvanger in de huiskamer. Emondo tv & audio dressoirs voorziet in een oplossing: dressoirs waar je flatscreen met à©à©n druk op de knop volledig in kan verdwijnen. Bovendien kun je ook audio en videoapparatuur, kabels en stekkerdozen in de kasten wegwerken.
De Audio Video dressoirs zijn voorzien van een tv-lift waar bovendien drie jaar garantie op zit. De tv kan met de bijgeleverde afstandsbediening op afstand omhoog en omlaag worden gebracht. De dressoirs worden standaard geleverd als twee-, drie- of vierdeurs uitvoering, maar er zijn tevens mogelijkheden tot maatwerk.
Innovatief Dankzij een innovatief ontwerp kan bekabeling en stekkerdozen op overzichtelijke wijze worden geïntegreerd en door toepassing van het Remote Package wordt het bedieningscomfort verhoogd, uw apparatuur kan met gesloten deuren worden bediend. Door toepassing van een zogenaamde e-rups worden de kabels van de tv altijd optimaal begeleid tijdens de op en neer gaande beweging van de lift.
Kleuren en afmetingen Standaard zijn de dressoirs leverbaar in eigentijdse houtkleuren zoals: ´Chateau Authentiek‘˜ donker eiken, ´Dijon Natur‘˜ noten of ´Sand Molina Ash‘˜ licht eiken. Een meubel kan ook worden geleverd in wit of in een combinatie van een houtkleur met witte deuren. Tegen een meerprijs is meubel ook in elke gewenste RAL kleur te bestellen. Zoals gezegd, de dressoirs zijn verkrijgbaar met twee, drie of vier deuren. Een 2D (tweedeurs) heeft een afmeting van 116 x 82 x 55 cm. Een 3D (driedeurs) is 171 x 82 x 55 cm en een 4D (vierdeurs) is 226 x 82 x 55 cm. De 2D biedt opbergruimte voor cd‘˜s en dvd‘˜s, de 3D en 4D hebben ook twee legplanken voor extra apparatuur. Alle drie de uitvoeringen beschikken, behalve over de tv-lift, over een uitsparing voor een center speaker en een ´technische ruimte‘˜ voor kabels en stekkers. Indien er geen center luidspreker wordt toegepast kan de kast ook besteld worden met hoge deuren. Als extra kan een apparaatkast van een ladesysteem worden voorzien.
Prijzen. Het tweedeurs model Audio Video dressoir kost € 2850,- Het driedeurs model is € 3450,- en voor het AV-meubel met vier deuren betaal je € 4000,- De genoemde adviesprijzen zijn inclusief tv lift met afstandsbediening, Remote Package, e-rups en tweevoudige technische ruimte.
Emondo bewijst dat Anno 2011 het ideale dressoir om audio- en video apparatuur in op te bergen al lang geen standaard meubel meer is. Het wordt speciaal door vakmensen uit de audio video branche ontwikkeld en gebouwd met het oog op de vlekkeloze integratie van audio en video apparatuur.