(Persbericht) Nuenen, Nederland G2 Speech, de specialist in de wereld van spraaktechnologie, digitale verslaglegging en documentcreatie, brengt een nieuwe dicteerapplicatie uit voor Android telefoons. a2Report stelt artsen in staat om met hun telefoon dictaten op te nemen en te beheren.

a2Report is onderdeel van de spraakoplossing MediSpeech®, dà© digitale totaaloplossing voor het snel en efficiënt creëren van hoge volumes aan medische correspondentie en verslagen door middel van spraakherkenning of digitaal dicteren.

Met de nieuwe dicteer app. kunnen artsen hun dictaten eenvoudig opnemen en toevoegen aan MediSpeech. De bestanden worden gecodeerd en kunnen daardoor niet gelezen en afgeluisterd worden door mensen die niet geautoriseerd zijn om met MediSpeech te werken.

a2Report stelt de dicteerder in staat om gemaakte dictaten te voorzien van prioriteit en werktype. Het is mogelijk om dictaten te versturen aan een voorgedefinieerde groep ontvangers en ze te voorzien van identificatie. Wanneer de arts een dictaat verstuurt, verschijnt deze direct in de MediSpeech werklijst van het secretariaat. Optioneel kunnen de bestanden via het spraakherkenningssysteem verstuurd worden, zodat het secretariaat een uitgewerkte tekst ontvangt en deze alleen nog hoeft na te kijken en te redigeren. Wanneer de dictaten uitgewerkt zijn, kunnen deze teruggestuurd worden naar de arts of andere belanghebbenden.

a2Report is beschikbaar via de Android Market.

b2Report en i2Report, mobiele apps. voor BlackBerry en iPhone
G2 Speech heeft reeds twee bestaande mobiele applicaties voor BlackBerry en iPhone op de markt. Deze apps. zijn uitgebreid en voorzien van een nieuw ontwerp. Ze zijn nu intuïtiever in het gebruik en hebben dezelfde mogelijkheden als de nieuwe app. voor Android telefoons.

MediSpeech
MediSpeech is de bewezen digitale oplossing voor spraakherkenning
en digitaal dicteren. Het gebruik ervan zorgt er voor dat organisaties het verslagleggingsproces stroomlijnen, waardoor productiviteit toeneemt en administratie vereenvoudigd wordt. Dankzij koppeling met de diverse informatiesystemen wordt de verslaglegging altijd bij de juiste patiëntgegevens opgeslagen. MediSpeech wordt gebruikt in de meeste ziekenhuizen in Nederland.

Over G2 Speech

G2 Speech stelt zichzelf tot doel haar kwaliteit als expert in documentcreatie en optimalisatie van workflow middels spraaktechnologie ten goede te laten komen aan de medisch specialist en aan het ziekenhuis. We bieden oplossingen die aansluiten bij diens manier van werken. Samen met de klant definiëren we heldere doelstellingen voor efficiënte werkprocessen en kostenbesparingen. De oplossingen die we aanbieden, worden voor de klant op maat gemaakt.

Dankzij deze aanpak heeft G2 Speech al meer dan 22.000 tevreden gebruikers. Deze worden door zestig professionals ondersteund vanuit kantoren in Nederland, België, Engeland en Ierland.

Meer informatie: www.g2speech.nl