EGG CHAIR FOR KIDS

 

Met deze ultrahippe eierdoppen, waarvan het ontwerp geïnspireerd is op de beroemde Egg Chair van Arne Jacobsen, kunnen kinderen hun creatieve ei helemaal kwijt. Met de bijgeleverde stiften kunnen kleine kunstenaars hun egg chair voorzien van een uniek eigen design. Zo wordt ontbijten wel heel erg leuk!

 

Een nieuwe dag met nieuwe inspiratie? Geen probleem! De egg chairs kunnen in de vaatwasser en de stiften zijn afwasbaar. Eindeloos tekenplezier aan de ontbijttafel dus!

 

De set bestaat uit een plateau met 2 egg chair eierdoppen (siliconen) en 4 afwasbare stiften en kost € 19,99.

 

Vanaf half september verkrijgbaar via www.cookandco.nl (webshop) en bij de 27 kookwinkels van Cook&Co (voor adressen kijk op de website of bel 0416-675 270).

 

Over cook&co

Cook&Co zit vol culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor de kookliefhebber en richt zich helemaal op koken, lekker eten à©n gezellig tafelen. De winkels bieden een uitgebreid assortiment; van kwalitatieve basisartikelen tot eigentijdse hebbedingen, specialistische artikelen, en bijzondere food producten. Van champignonborstel tot cupcake maker, van grillpan tot garneerspuit, van kookboek tot een keukenmachine, van servet tot servies van Blond Amsterdam en van amuselepel tot afvalbak van Wesco. Cook&Co verkoopt alles voor in en om de keuken.

 

Op 15 oktober 2005 opende de eerste Cook&Co haar deuren in Tilburg. Inmiddels zijn er 27 vestigingen. Op 4 augustus jl. werd een vestiging in Rotterdam geopend aan de Korte Hoogstraat.