(Persbericht) Bussum, 11 december 2011 Gooische Catering lanceert een nieuw kerst concept, een moderne oplossing die past in de huidige drukke tijd. à¢â‚¬Å“Het kerst concept is gericht op mensen die dit jaar met kerst extra willen genieten en niet de hele dag druk willen zijn in de keukenà¢â‚¬, aldus Jan van der Linden chefkok en eigenaar.

Geheel ontzorgt tijdens de kerstdagen met Het Kerst Diner Pakket van Gooische Catering! In dit Kerst Diner Pakket zijn uw borrelhappen en diner reeds voorbereid. In een handomdraai zet u zo een exclusief 4-gangen diner op tafel met de kerst.
à¢â‚¬Å“Vanaf begin december ontvangen wij dagelijks meerdere aanvragen voor het Kerst Diner Pakket, dus ik denk dat we kunnen spreken van een groot succesà¢â‚¬, aldus een trotse Jan van der Linden.

Het kerst concept staat volgens Gooische Catering uit Bussum voor: à¢â‚¬Å“kwaliteit, flexibiliteit & ontzorgingà¢â‚¬. Kwaliteit omdat we alleen met verse producten werken en alles vers bereidt is, flexibiliteit omdat u keuzes kunt maken in de gerechten en hiermee uw eigen kerstmenu kunt samenstellen en ontzorging omdat uw gasten lekker kunnen genieten van het kerstdiner en wij de voorbereiding over nemen! Daarnaast kunt u ook nog eens de afwas voor de Gooische Catering achterlaten, wij halen die de volgende dag bij u op. Het Kerst Diner Pakket wordt bij u op de dag zelf in speciale koelboxen afgeleverd, vergezeld van een duidelijke beschrijving voor het afmaken/opwarmen van de gerechten. Alle gerechten zijn al voor u geportioneerd en per gerecht verpakt. Het Kerst Diner Pakket wordt geleverd inclusief servies en bestek.

Wilt u meer informatie over de Kerst Diner Pakket? http://kerst.gooische-catering.nl/catering-kerst-diner-pakket

Over Gooische Catering
Gooische Catering in Bussum geniet grote bekendheid in Bussum en omstreken. Met meer dan 15 jaar catering ervaring is uw feest bij Gooische Catering gegarandeerd in goede handen. Bij ons staan u en uw gasten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze dienstverlening. Wij werken graag met verse seizoensproducten en altijd dagelijks vers bereid.

Gooische Catering is uw cateraar voor Bruiloften, Diners, Borrels, Buffetten, Salades, Borrelhapjes, High Tea, Barbeque, (bedrijfs) feesten en meer. Bij u thuis of op locatie, Gooische Catering neemt graag de organisatie van u over en verzorgt uw feest in uw stijl en wensen.
Zoekt u een cateraar in Bussum met passie voor lekker eten en drinken, met een persoonlijke benadering, en top kwaliteit catering tegen een betaalbare prijs? www.Gooische-Catering.nl