(Persbericht) Singlesplace al 1 jaar gratis voor singles

Vanaf 1 januari tot eind februari verloot Singlesplace een Galaxy Note onder de deelnemers
Verloting Samsung Galaxy Note

Singelsplace start 1 januari een actie voor iedere single die ingeschreven staat op de online datingsite. De actie sluit op 12 februari. Op 14 februari Valentijnsdag maken we de prijswinnaar bekend.

Gratis online daten
Steeds vaker verschijnen er advertenties of sites met de claim dat singles er gratis kunnen daten. Meestal blijkt achteraf dat er wel degelijk kosten zijn, zoals voor registratie of zodra een vrijgezel meer opties wil gebruiken. Sinds eind 2010 bestaat Singlesplace in Nederland en België en nog steeds is het helemaal gratis voor alleenstaanden die zich inschrijven. Er zijn duizenden profielen, er staan zowel vrouwen als mannen ingeschreven. Er is keuze genoeg voor hetero‘˜s, maar ook homo‘˜s weten inmiddels de weg te vinden. De opties groeien, zo kunnen singles nu ook chat daten of msn‘˜en met iemand die ze interessant lijkt. En dat alles zonder kosten, want iedereen die op zoek is, verdient volgens ons een partner.

Online daten via mobiele telefoon of tablet
Singles zijn vaak onderweg en nog heel veel sites zijn niet aangepast voor kleinere schermen. Singlesplace past nu de datingsite automatisch aan de grootte van het scherm aan. Zoals dat van een mobiele telefoon of een tablet. Zo kunnen vrijgezellen nu overal daten, ook in de trein of op vakantie.

2012 met iemand delen
Vooral tijdens de feestdagen met een nieuw jaar in het vooruitzicht zijn vrijgezellen nu extra op zoek naar alleenstaanden voor een vriendschap, flirt of een relatie. En dat is dus bereikbaar via: http://www.singlesplace.nl/