Het bedrijf Oranjefactuur heeft een hele simpele facturatie methode ontwikkeld, je kan letterlijk binnen een paar seconden al een factuur gemaakt hebben. Het verzenden gaat ook maar met 1 klik op de knop. Je kan je gratis aanmelden op de website: www.oranjefactuur.nl
Waarom Oranjefactuur

 

Het bedrijf heeft een facturatie programma ontwikkeld dat zich compleet richt op simpliciteit. Hun motto is ook "Ondernemen hoort leuk te zijn, dus ook je administratie." Voor ondernemers die geen verstand hebben van administratie doen, en/of daar geen tijd voor hebben om zich erin te verdiepen wordt dit programma erg aanbevolen.
Voor wie
Oranjefactuur richt zich momenteel op dienstverlenende ZZP'ers en startups. Vooral jonge ondernemers voelen zich aangetrokken tot het programma wegens de simpliciteit maar ook het moderne design en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast krijg je ook vele slimme functies zoals het automatische cyclus waarbij facturen die niet betaald zijn opnieuw worden verstuurd zoals een herinnering factuur en een aanmaning factuur. Je krijgt zelf ook een mail zodra een klant geen facturen heeft betaald. Dit bespaart allemaal veel tijd want jij hoeft eigenlijk zelf niks te doen.

 

Oranjefactuur is de eerste 30 dagen gratis!

www.oranjefactuur.nl

 

Functionaliteiten

- Facturen maken en sturen
- Offerten maken en sturen
- Bonnetjes bijhouden
- Overzicht op je winst en verlies
- Facturen en bonnetjes downloaden voor je administratie

alles is digitaal bij Oranjefactuur. Dat betekent dat al je facturen ook worden bewaard in de cloud, vergeet dus al die mapjes die je 7 jaar moet bewaren. Daarnaast gebruik je ook geen papier maar verstuur je je facturen en offerten per mail wat op den duur weer goed is voor het milieu. Daarom raden wij het echt aan om Oranjefactuur te gebruiken, het bespaart ondernemers veel tijd met hun administratie en het heeft daarnaast ook vele voordelen.