(Persbericht)

klussen, tuin, internet, marktplaats, hovenier

24 Mei 2011

Veel kleine bedrijven in de groene sector hebben moeite met het vinden van nieuwe opdrachten die passen binnen een optimale werkplanning. Groeneklus.nl biedt hiervoor een oplossing.

Groeneklus.nl is een website die zonder provisie vraag en aanbod voor de tuin bij elkaar brengt. Opdrachtgevers kunnen groene klussen aanmelden en hoveniersbedrijven kunnen reageren op klussen die ze graag zouden willen uitvoeren. Dit lijkt het juiste antwoord op een marktbehoefte: de jonge website Groeneklus.nl heeft maandelijks al meer dan 50.000 paginaweergaves. Groenbedrijven kunnen tegen betaling een abonnement afsluiten bij Groeneklus.nl. De aangeboden klussen kunnen bestaan uit tuinonderhoud, het aanleggen van een nieuwe tuin, tuinontwerp, het snoeien van bomen en planten, bestratingen of het rooien van bomen.

Simpele werkwijze
De werkwijze van Groeneklus.nl is simpel: iemand die een opdracht voor de tuin heeft, kan deze gratis en vrijblijvend aanmelden op de website. Hierbij wordt de omschrijving van de opdracht vermeld, datum van uitvoering, of het materiaal al dan niet is inbegrepen etc. Dan wordt de klus als een veiling direct aangeboden aan de ingeschreven tuinmannen via e-mail.

Bieden
Bij de opdracht staat wanneer de veiling afloopt en kunt u als tuinman bieden met een prijsopgaaf. Wanneer de veilingperiode afloopt, bepaalt de opdrachtgever of de klus gegund wordt en aan wie. Dit kan afhangen van het vakmanschap, beoordelingen door eerdere opdrachtgevers en de beschikbaarheid.

Geen bemiddelingskosten, alleen maandabonnement
Voor de bemiddeling hoeft de opdrachtnemer niets te betalen. Er zijn alleen kosten voor het abonnement van €17,50 per maand (excl. BTW), waarbij de eerste maand proefperiode gratis is. U kunt rechtstreeks in contact treden met de opdrachtgever en rekent ook rechtstreeks af met de opdrachtgever zonder tussenkomst van de site.

http://www.groeneklus.nl - marktplaats voor buitenleven

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular