(Persbericht) Business Software Expo 2012, het grootste evenement voor zakelijke software oplossingen, gaat
naast de huidige hoofdpartner MT MediaGroep een samenwerking aan met Themiek. Met BusinessSoftware.nl en het ICT informatiecentrum beheert Themiek prominente online informatieplatformen voor zakelijke software oplossingen, die grote raakvlakken hebben met het evenement.

Dhr. Marinus van beursorganisator FBM! over de samenwerking: à¢â‚¬Å“Themiek zal als onafhankelijk leverancier van kennis over software en softwareselectie de beurs Business Software Expo ondersteunen bij de communicatie met de doelgroep van de beursexposantenà¢â‚¬.

Volgens dhr. Van der Gun, directeur van Themiek, vullen de Business Software Expo en de kennisproducten van het ICT informatiecentrum elkaar uitstekend aan. à¢â‚¬Å“Waar de beurs de gebruiker van bedrijfssoftware de laatste ontwikkelingen en trends live kan laten zien, zorgen wij via online media, boeken en gratis informatiepakketten voor de verdere ondersteuning bij de selectie van softwareoplossingen. Organisaties die voor een softwarekeuze staan, beschikken zodoende in korte tijd over alle informatie die hen helpt bij hun investeringsbeslissingen

De doorgang van de Business Software Expo 2012 is inmiddels zeker. Momenteel hebben zich 60 exposanten aangemeld. Vanwege de grote belangstelling verwacht organisator FBM! dat alle 120 beschikbare plaatsen al op korte termijn vergeven zullen zijn.