(Persbericht) De ontwerpers van Luxetafels.nl combineren bijzondere materialen zoals RVS, beton, natuursteen en hout en creëren daarmee prachtige tafels. Geïnspireerd door de huidige trend van duurzaamheid en tijdloos design, passen de tafels in elk interieur. Stoer & stijlvol, voor de consument die zich graag onderscheidt en houdt van betaalbare luxe. In de webshop www.luxetafels.nl staan de meest opvallende exemplaren.

Een authentieke Franse tafel met smeedijzeren onderstel, een salontafel van RVS en natuursteen of een oud teakhouten eettafel met een klassieke metalen zuil als onderstel; slechts een greep uit de totale collectie. Voor de klant die zelf zijn tafel wil ontwerpen , is het ook mogelijk om in het magazijn tafelbladen en onderstellen te komen bekijken.

De producten uit het assortiment van Luxetafels.nl worden wereldwijd ingekocht. Het bedrijf heeft al jarenlang ervaring op het gebied van ontwerpen en in- en verkopen van tuintafels via de website www.luxetuintafels.nl en is specialist op het gebied van bijzondere materialen voor in & outdoor gebruik.