(Persbericht) Artiesten zoals, Hans Vermeulen, Marcel Brood en Herman Brood‘˜s Wild Romance, verlenen zondag 17 april belangeloos hun medewerking aan à¢â‚¬Å“Benefiet voor Loisà¢â‚¬; een 4 jarig meisje dat leidt aan Neuroblastoom, een zeldzame en ernstige vorm van kinderkanker.

Lois Bergakker, is vier jaar en heeft het afgelopen halfjaar een zware behandeling ondergaan. Haar overlevingskansen zijn 25 tot 30%. Als laatste stap in de behandeling zal ze in Amerika een immuun therapie krijgen. Haar overlevingskansen stijgen hiermee naar 50%. Zij zal daarom samen met haar gezin naar het Children Hospital in Philadelphia (het CHOP) gaan.

Haar ouders, Marleen en Stefan, zus Bobbi (6) en broertje Vasco (2) zullen met Lois mee gaan en moeten daardoor ongeveer een half jaar in Amerika verblijven.
De behandeling zelf wordt vergoedt door de ziektekostenverzekering, maar dit geldt echter niet voor de reis en het verblijf van Lois en haar gezin. Naast de kosten voor de (tijdelijke) schoolopvang voor Lois en Bobbi zijn de kosten van verblijf en vervoer in Amerika enorm hoog, ook de woonlasten lopen hier in Nederland uiteraard door.

Reden genoeg voor organisator Mischa Smit een oproep te doen voor het à¢â‚¬Å“Benefiet voor Loisà¢â‚¬ dat belangeloos gesteund zal gaan worden door o.a. Hans Vermeulen (Rainbow Train/Sandy Coast), Marcel Brood en band, à©n Herman Brood‘˜s Wild Romance. Naast deze artiesten zullen op zondag 17 april nog zeker 5 band‘˜s en een DJ, Poppodium JJ Music House te Zoetermeer op zijn grondvesten laten schudden.
Naast de optredens is er een minimarkt en veiling van gesigneerde muziekinstrumenten en foto‘˜s en voor de jongeren allerlei leuke speelactiviteiten zoals springkussen en schminken.

Zondag 17 april
JJ Musichouse, van der Hagenstraat 34, Zoetermeer
Aanvang: 16:30u
Donatie entree: 10.- p/p
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Kaarten bestellen kan via Mischa Smit:
[email protected]
bron: www.wildromance.nu