(Persbericht) Detachering wordt uitgevoerd in samenwerking met Resens Professionals

Maarssen, 26 juli 2011 Harvey Nash, internationale aanbieder van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, richt zich vanaf nu ook op detachering van online professionals. Hierbij gaat het onder andere om professionals op gebied van internetprojectmanagement, concept ontwikkeling, interactie ontwerp, webdevelopment, app ontwikkeling en webdesign. Om bij de bemiddeling diepgaande inhoudelijke kennis en kwaliteit te kunnen bieden werkt Harvey Nash samen met Resens Professionals, een dienstverlener met een sterke focus op online oplossingen.

De online wereld is nog altijd een groeiende markt die zich razendsnel ontwikkelt. Deze markt kenmerkt zich door snelle, kort cyclische projecten waarbij harde deadlines en creatieve processen aan de orde van de dag zijn. Bij dergelijke projecten, waarbij snel geschakeld moet worden, wordt veel gebruik gemaakt van externe specialisten.

Resens Professionals, gespecialiseerd in online dienstverleningen, richt zich in deze samenwerking vooral op de inhoudelijke vraag. Harvey Nash vult dit aan met het verzorgen van de capaciteit. Door deze combinatie zijn de partijen goed in staat om de juiste professionals op de juiste projecten en disciplines te plaatsen. Daarnaast zijn ze in staat om pro-actief met klanten te sparren over vraagstukken, ondersteunen ze klanten bij de aanpak van projecten en denken ze mee met de processen.

Nick Diepman, Commercieel Directeur van Resens Professionals, licht de samenwerking toe: à¢â‚¬Å“Door deze samenwerking zijn we in staat om in de volle breedte ondersteuning te geven in de online wereld, vanaf consultancy tot aan de uitvoering van het project.à¢â‚¬ Jan-Leen ‘˜t Jong, Managing Director van Harvey Nash, vult aan: à¢â‚¬Å“Dit samenwerkingsverband heeft een unieke toegevoegde waarde voor onze klanten waarbij inhoud, kwaliteit, capaciteit en continuïteit worden gecombineerd.à¢â‚¬

------------------------
Over Harvey Nash
Harvey Nash, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 5.000 professionals en 37 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise die zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.

Over Resens Professionals
Resens Professionals is een dienstverlener met een duidelijke focus op online oplossingen en is opgericht in 2009 door Nick Diepman en Guido Schilperoort.à¢â‚¬¨Zij hebben een staat van dienst op gebouwd bij toonaangevende bedrijven als o.a. Sanoma Media, Kieskeurig, Nu.nl, AKN en de TMG groep. www.resensprofessionals.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]