(Persbericht) Maarssen, 11 oktober 2011 Harvey Nash Group (LSE:HVN), beursgenoteerde internationaal opererende organisatie op het gebied van strategic & executive leadership services, professional recruitment en outsourcing, heeft haar financiële resultaten over het afgelopen halfjaar bekendgemaakt. In het financiële halfjaar, dat liep van 1 februari tot en met 31 juli 2011, behaalde de organisatie een omzet van 253,4 miljoen pond (+28%). De winst voor belasting bedraagt 3,8 miljoen pond en is met 47% gestegen. De cashflow uit operatie steeg met 40% naar 5,2 miljoen pond.

Jan-Leen ‘˜t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash Nederland: à¢â‚¬Å“Ondanks de voortdurende terughoudendheid op de arbeidsmarkt heeft Harvey Nash Nederland haar marktpositie verstevigd. Dit heeft geresulteerd in een groeiende omzet met een goede winstgevendheid en een sterke kaspositie. Deze resultaten laten de kracht van Harvey Nash zien en het succes van ons unieke dienstenportfolio. Onze strategie is dat ons brede, unieke dienstenportfolio gelieerd is aan verschillende fases van de economische cyclus. Dit willen we behouden en uitbouwen om hiermee duurzame relaties met onze klanten aan te gaan. Deze strategie heeft ervoor gezorgd dat de Harvey Nash Group goed door de onzekere economische omstandigheden heen is gekomen en zal voor een uitstekende positie blijven zorgen in de toekomst.à¢â‚¬

------------------------
Over Harvey Nash
Harvey Nash is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 4.000 professionals in 38 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]