(Persbericht) Ben jij dol op voordeel? En heb je geen zin om iedere dag tientallen websites af te speuren of tig nieuwsbrieven te openen? Dan is www.koopjes.nl dà© oplossing voor jou!

Op www.koopjes.nl vind je dagelijks alle aanbiedingen van de grootste voordeelsites die in Nederland actief zijn. Van Groupon tot Ibood en van Parfumklapper tot Boekvandaag, je vindt ze allemaal op Koopjes.nl. Koopjes.nl biedt in à©à©n oogopslag een overzicht van de beste dagaanbiedingen, inclusief de loopduur. Of het nu gaat om vakanties, gadgets, elektronica of mode, je hebt voortaan slechts à©à©n webadres nodig om te weten waar de echte koopjes te krijgen zijn!

Hoe werkt het?

Koopjes.nl verkoopt zelf geen artikelen, maar verzamelt dagelijks (dag)aanbiedingen van minimaal 34 verschillende websites. Door deze overzichtelijk op een pagina te plaatsen zie je direct of er iets voor je bij zit en hoe lang de aanbieding nog geldig is! Middels een klik op de aanbieding van jouw keuze kom je direct op de verkopende site terecht en kun je jouw koopje realiseren.

Koopjes.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events zoals de Girlsfair, formats als Fashionscene TV en e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2009. Met het huidige portfolio, bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl, Beautyscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2,2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, mode, beauty en lifestyle.