(Persbericht) Berlijn, 31 mei 2011: belboon-adbutler GmbH heeft door middel van haar Affiliate marketing platform belboon, in het eerste kwartaal van 2011 haar grootste kwartaalomzet en de hoogste kwartaalwinst sinds haar oprichting behaalt. Het bedrijf boekte een stijging van 36% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Vergeleken met het vorige kwartaal, het laatste kwartaal van 2010, bedroeg de stijging 31%. De omzet voor het laatste kwartaal is 43% hoger dan het driemaandelijkse gemiddelde van de onderneming in 2010.

De ontwikkeling van de belboon-adbutler GmbH, een dochteronderneming van de YOC AG groep, is in het eerste kwartaal van 2011 te danken aan de focus naar de samenwerking met internationale bedrijven en de algemene ontwikkeling van de Affiliate marketing markt.

"Onze internationale focus is gericht op de Franstalige en Engelstalige markt, maar ook op Nederland. " de woorden van Manuel Kester, directeur van belboon-adbutler GmbH. "Voor de afgelopen 2 jaar hebben wij onze expansiestrategie succesvol uitgevoerd. Ons doel is om het succes op de regio Duitsland / Zwitserland / Oostenrijk te vervolgen en zich als à©à©n van de belangrijkste Affiliate marketing netwerken in Europa te positioneren. "

De huidige situatie is gunstig, volgens de reclame statistieken van het OVK groeit de distributie van advertenties voor Affiliate marketing netwerken in Duitsland nog steeds. Voor 2011, voorspelt het OVK (Online-Bundesverband Digitale Wirtschaft op het Vermarkterkreis) een verder groei van 10% of 373 miljoen euro. De uitgave aan de verdeling van online reclame zou dit jaar 6.230 miljoen euro moeten bereiken.
De aanvullende elementen voor de oorsprong van deze groei in omzet in het eerste kwartaal van 2011, zijn het gebruik van nieuwe reclamekanalen, zoals Performance Display Advertising en Retargeting. Door het ondertekenen van de Gedragscode van de BVDW e. V., verzekert het Affiliate marketing netwerk een kwalitatief hoge service voor zowel Performance Display Advertising als Retargeting. Het voordeel voor belboon klanten is de mogelijkheid te adverteren op Premium sites en dus hun bereik op de markt vergroten, en dit op een op prestaties gebaseerde afrekening.

Met haar uitstekende kwartaalresultaten, maakt belboon-adbutler GmbH deel uit van een zeer succesvol kwartaal voor de hele YOC groep. Ook de YOC AG heeft met het eerste kwartaal van 2011 zijn beste kwartaal in de geschiedenis van het bedrijf geregistreerd, met 8,9 miljoen euro. De reden voor dit succes zijn de activiteiten in mobiele technologie en media - en meer recentelijk de resultaten van belboon. Doordat belboon deel uitmaakt van de YOC groep, de Europese leider voor mobiele technologie en media, is het in staat om het meest professionele aanbod te leveren van mobiele Affiliate marketing. Volgens de experts zal mobiele marketing in 2011 een van de trends in online marketing zijn. De toenemende aanschaf van Smartphones is eveneens

bepalend. Een kwart van de Duitse huishoudens had in 2010 een multimedia-apparaat volgens het Deloitte-rapport "State of the Media Democracy - op weg naar het interactieve media bedrijfà¢â‚¬.
Binnen de opkomende Affiliate marketing industrie verwacht manager Manuel Kester, gezien de aanhoudende positieve ontwikkeling van belboon-adbutler GmbH, een verdere stijging van de omzet: "Met het meest winstgevende kwartaal in onze geschiedenis, zijn we zeer succesvolle gestart in het fiscale jaar 2011. Door de externe marktomgeving en voornamelijk door onze nieuwe interne structuur, zijn wij ervan overtuigd deze ontwikkeling aan te kunnen houden voor de volgende kwartalen. Onze servicegeoriënteerde aanpak, de nieuwe marketing kanalen Display Advertising en Retargeting en onze geavanceerde technologie ook op het gebied van Mobile Affiliate marketing, moeten het succes van ons bedrijf garanderen! "

Informatie over het bedrijf: www.belboon.nl
Download persbericht: www.belboon.com/nl/persberichten.html

Contact:
belboon-adbutler GmbH
Corporate Communications
Martina Serwene
Karl-Liebknecht-Str. 1
10178 Berlin
Duitsland
Tel.: +49-30-726162-322
Fax: +49-30-726162-311
[email protected]
www.belboon.nl

Over belboon-adbutler GmbH
belboon GmbH beheert het Affiliate marketing netwerk van de groep YOC. Met bijna 1300 Partnerprogramma‘˜s is belboon het derde grootste netwerk op de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt. Het netwerk van belboon is ontstaan uit de fusie van twee netwerken in 2009. Dit waren het netwerk van adbutler (opgericht in 2002) en het netwerk van belboon (opgericht in 2006). belboon onderscheid zich door haar ervaring, bekendheid op de Duitse markt, haar marktleidende technologie en haar sterke capaciteit voor innovatie. Door deze vaardigheden kan belboon haar uitgebreide netwerk van adverteerders en uitgevers, een zekere mate van prestaties en een optimale service garanderen.