(Persbericht) Huisman Elektrotechniek met vestigingen in Druten, Elst en Nijmegen mag zich wederom tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. Nadat Huisman Elektrotechniek eerder al toe trad tot de prestigieuze groep van best geleide bedrijven, is het dit jaar benoemd tot Requalified Winnaar.

De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Huisman Elektrotechniek behoort opnieuw tot de groep uitblinkers en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt.

à¢â‚¬Å“Na de erkenning van vorig jaar zijn we hard aan de slag gegaan met die punten waar volgens de beoordeling van de jury verbetering wenselijk wasà¢â‚¬ vertelt Peter Huisman, directeur. De organisatie houdt naast de eer en de aandacht ook inzicht in de eigen organisatie over aan de deelname aan Best Managed Companies. à¢â‚¬Å“We scoren al goed maar we blijven ambitieusà¢â‚¬.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer.
Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema‘˜s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Peter Huisman, Directeur

Huisman Elektrotechniek
Koningstraat 101
6651 KK Druten
Telefoon: (0487) 518 555
E-mail: [email protected]
Website: http://www.huisman-elektro.nl
Twitter: huismanelektro

Zie ook: www.bestmanagedcompanies.nl