(Persbericht) De online advertisingspecialisten Interactive Mediahouse (iMHO) en Grootmedia.com hebben besloten om hun krachten te bundelen. Beide organisaties gaan vanaf heden verder als à©à©n bedrijf onder de naam iMHO.

Online specialist
iMHO (www.imho.nl) is specialist op het gebied van ad management. iMHO meet, monitort en optimaliseert objectief de resultaten van online campagnes. Bovendien beschikt dit innovatieve bureau over een studio waar banners en complete websites worden geproduceerd. Het Internet Service Center van iMHO faciliteert webhosting, domeinregistraties en de bouw van diverse applicaties (apps).

Onder vleugels van Elma Multimedia
Het bedrijf is in 2005 opgericht door Jelle Pastijn. In februari van dit jaar nam Elma Multimedia (www.elma.nl) een meerderheidsbelang in iMHO. Elma is een fullservice mediabedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen van business-to-business media. iMHO zal onder de vleugels van Elma blijven opereren.

Bundeling van kennis
Het bedrijf waarmee iMHO fuseert, Grootmedia.com, beschikt over zeer uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online advertising. Marcel Groot (voormalig Telegraaf Media Groep en WebAds.nl) was eigenaar van Grootmedia.com en neemt binnen iMHO de dagelijkse leiding over van Jelle Pastijn.

Voor meer informatie over dit persbericht of over iMHO kunt u contact opnemen met:

iMHO bv
- +31 20 71 63 006
- [email protected]
- www.imho.nl

Elma Multimedia
- +31 226 33 16 00
- [email protected]
- www.elma.nl