(Persbericht) Uitgerekend in de Week van Het Nieuwe Werken is vanaf vandaag de JEFF MEETINGS app voor de iPad te downloaden. Dà© app die het mogelijk maakt om efficiënt en papierloos te vergaderen. Geen stapels papier meer, eindeloos geprint en heen en weer ge-mail van documenten.

Het Nieuwe Vergaderen
à¢â‚¬¨Met de app in de App Store introduceert JEFF MEETINGS tevens een nieuw begrip: ´Het Nieuwe Vergaderen‘˜. Bepaal zelf uw werktijd (voorbereidingstijd aan vergaderingen), werk eens ergens anders (met alle vergaderstukken op de iPad, geen probleem!) en werk slimmer samen (vergader efficiënt en doeltreffend). JEFF MEETINGS stimuleert Het Nieuwe Werken op bestuurders- en managementniveau. De iPad app is erg interessant voor o.a.; bestuurders, clubs, raadsvergaderingen, verenigingen en managementteams.

Roshan Warjavand, Business Development Manager van Remotion; à¢â‚¬Å“Het voorbereiden van elke vergadering met JEFF MEETINGS kan door de officemanager vanaf elke computer met internet verbinding. Zodra de MEETING is ingepland kunnen de betrokken bestuursleden en/of managers, plaats onafhankelijk, op de iPad de vergadering voorbereiden. JEFF MEETING klanten hoeven geen stapels papier meer mee te nemen en hebben alle stukken altijd bij de hand.à¢â‚¬

Kosten v.s. batenà¢â‚¬¨
Vaak wordt bij Het Nieuwe Werken gedacht dat het veel geld kost. Vandaar dat het goed is dat er ook oplossingen zijn die direct rendement laten zien. Zo ook met JEFF MEETINGS. De belangrijkste voordelen van JEFF MEETINGS op een rij:

- Een flinke kostenbesparing op print- en vergaderkosten.
- Een tijdswinst omdat het vergaderproces veel efficiënter verloopt.
- Milieu besparing omdat er veel minder papier wordt verbruikt.

Hoe werkt JEFF MEETINGS?
à¢â‚¬¨JEFF MEETINGS is gemaakt om gebruikersvriendelijk te zijn. De applicatie is snel geïnstalleerd en iedereen kan er direct mee werken. De beheerder maakt in vier stappen eenvoudig vergaderingen met vergaderpunten aan. Vervolgens worden de documenten ge-upload (Word, Powerpoint, Pdf, Excel, Notes, Pages, Numbers en Keynote) Tot slot worden alle deelnemers toegevoegd aan de vergadering. Zij krijgen via de iPad toegang tot hun eigen vergaderkalender met een overzicht van alle vergaderingen, de vergaderpunten en de bijbehorende stukken. Voor, tijdens en na de vergadering zijn deze stukken te bekijken. Indien gewenst kan de gebruiker notities maken met zijn favoriete notitie app als Good Reader of iAnnotate.

Van Hollandse bodemà¢â‚¬¨
JEFF MEETINGS is een nieuw product, van Hollandse bodem, ontwikkeld door Remotion gevestigd in Zoetermeer. Al 11 jaar toonaangevend in online applicaties en zeer betrokken met Het Nieuwe Werken. Het voordeel van een Nederlands product is dat het voor een hoop organisaties een uitkomst biedt als het gaat om de privacy van gegevens. Amerikaanse cloudoplossingen zijn dan vaak geen oplossing omdat de gevoelige bedrijfsgegevens altijd zijn op te vragen door de Amerikaanse overheid.

Remotion ontwikkelt websites, intra- en extranetten, management training applicaties, mobiele websites en Apps. Remotion werkt onder andere voor; Stichting Kinderpostzegels, Gaastra, Panteia Groep, Omniversum, Stichting Telewerkforum en Carrier Airconditioning.

----------------------------------------------------
(Noot voor redactie)
Voor meer informatie over JEFF MEETINGS kijk op www.jeffmeetings.nl of in App Store. U kunt eventueel ook contact opnemen met: Marc Pieplenbosch (Marketing Manager) [email protected], 079 3633500
à¢â‚¬¨