In stijl naar de premiere van Transformers 3: Dark of the moon

29 juni aanstaande gaat Transformers 3: Dark of the Moon in Nederland in premià¨re, de langverwachte derde film in de Transformers-reeks met Rosie Huntington-Whiteley en Shia LaBeouf in de hoofdrol. Deze op de gelijknamige comics en tekenfilms gebaseerde film belooft gezien de trailers weer een mooi spektakel te worden.

Zoals bij tal van dit soort populaire tekenfilms en comics is er een hoop merchandise op de markt. Van posters tot action-figures tot aan complete verkleedoutfits, noem maar op. Waar veel van dit soort merchandise voornamelijk bedoelt is voor de jongere generatie, zijn er ook producten voor de wat oudere fans onder ons. Bijvoorbeeld deze Transformers manchetknopen. Het zijn metalen manchetknopen met een geëmailleerde toplaag, in het rood uitgevoerd. Een erg leuke gadget voor de wat oudere fans van de Transformers.

Met deze ludieke manchetknopen kun je geheel in stijl naar de bioscoop om de nieuwe Transformers 3 te bezichtigen, en maak je bovendien goede sier bij al je vrienden en kennissen. Wil jij ook stijlvol uitgedost met deze mooie Transformers manchetknopen naar de bioscoop om deze film te zien? Bestel dan zo snel mogelijk de Transformer manchetknoop

Website: http://www.xirix.nl/manchetknopen/

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular