(Persbericht) De INFURN online-winkel, Europa‘˜s grootste aanbieder van naar wens gemaakte design meubels, kondigt met trots aan dat zij deel gaat uitmaken van een financieel sterke groep bedrijven, als dochteronderneming van moedermaatschappij INFURN HOLDINGS PLC.

INFURN‘˜s moedermaatschappij, INFURN HOLDINGS PLC, is recentelijk geregistreerd op de Aandelenbeurs van Frankfurt en INFURN HOLDINGS promoot deze notering op de website waar investeerders de beursprijs kunnen bijhouden en informatie kunnen inwinnen.

Volgens INFURN HOLDINGS PLC‘˜s Chief Executive Officer, Dennis Hoffman ´ heeft deel uitmaken van de INFURN GROUP vele nieuwe mogelijkheden voor de INFURN online winkel geopend. De IPO is een mijlpaal voor INFURN HOLDINGS en haar dochterondernemingen. Het straalt betrouwbaarheid uit en biedt de kans van uitbreiding aan.

Wat betekent dit voor INFURN‘˜s klanten?

INFURN, Europa‘˜s grootste aanbieder van reproducties van beroemde design meubels uit de jaren 50 tot 70 en de eigen ontworpen design meubels plukken de vruchten van de stijging in het kapitaal van de groep. INFURN zal de extra fondsen investeren om de klantenservice een boost te geven. Het bedrijf zal haar support team optimaliseren, een systeem introduceren om sneller te antwoorden op vragen/ emails, snellere levertijden aan te kunnen bieden en de algemene kwaliteit te verbeteren.

INFURN is ook van plan om haar business en de 29.000 tellende sterke klantenkring in 19 verschillende landen uit te breiden. Dit samengaand met nieuwe materialen en uitbreidingen op nieuwe markten.

De dochtermaatschappij INFURN (UK) Limited, die de INFURN‘˜s offline winkels runnen, zal binnenkort de eerste retailwinkels openen in Palma de Mallorca, Spanje en Londen, England. De winkels geven klanten de mogelijkheid de INFURN producten te bezichtigen en de kwaliteit van de meubels te zien.

INFURN HOLDINGS PLC group boost wereldwijde economische activiteiten en heeft toegang tot enorme deskundigheid en een enorm budget. De groep steunt zijn online-winkel INFURN in de dagelijkse zaken, die tevens INFURN toestaat om uit de vaardigheden van de andere dochterondernemingen van INFURN HOLDINGS PLC Groep voordeel te trekken.

Deze ontwikkelen, vervaardigen en voeren producten in, sturen de detailhandels aan en verstrekken contacten in China, Hong Kong en Engeland.

Over de Holding Company

INFURN HOLDINGS PLC is gespecialiseerd als een investeerdersbedrijf op het gebied van handel, productie en import, en bevestigt traditionele zaken door het gebruik van vernieuwde technologie. Door strategische investeringen blijven dochtermaatschappijen onafhankelijk en geven een stabiele groei in winst. Op dit moment is Designfurn Limited eigendom van INFURN HOLDINGS PLC, de opererende organisatie achter de INFURN online shop en winkel,

INFURN (Hong Kong) Limited is gespecialiseerd in productie en export van design meubels , voornamelijk gestationeerd in Zuid China, en INFURN (UK) Limited die de de groep‘˜s traditionele winkels in Europa beheert. INFURN HOLDINGS PLC is trots op haar hoog opgeleide Management Team bestaande uit jonge ervaren en extreem succesvolle entrepreneurs in de Nieuwe Economie.

Chief Executive Officer Dennis Hoffmann is een expert in Online Business en Product Ontwikkeling, heeft een groot bestand van contacten in de globale e-commerce sector en heeft vele jaren ervaring in zaken doen met Azie en het Midden-Oosten.

Hij beschikt over een uitgebreide ervaring in: Internationale Online Marketing, e-Commerce en Advertising.

Chief Operating Officer Ingo Eigner is een expert in Project Management, Software Engineering en Computerwetenschap. Zijn expertise ligt bij internationale website ontwikkeling en in het creeeren van hoge performance software applicaties.

De functie van de holding is ook de dochtermaatschappijen bij te staan in hun dagelijkse business.

Bezoek s.v.p onze website www.infurn.com en www.infurn-holdings.com om meer te weten te komen.

Bron:
Designfurn Limited Gratis geprint voor persgebruik

Media contact:
Mia Bertani
+31 208908056
[email protected]

Designfurn Ltd.
1A Pope Street
London, SE1 3PH
United Kingdom