(Persbericht) Westland, 23 augustus 2011 Inholland Huisvesting is de eerste vastgoedaanbieder voor tijdelijke huisvesting die in het bezit is van het SKIA-keurmerk. Met deze kwaliteitsaanduiding, van Stichting Keurmerk Internationale Arbeidsbemiddeling (SKIA), onderscheidt Inholland Huisvesting zich in de markt. Door met een SKIA-gecertificeerde vastgoedaanbieder in zee te gaan, zijn arbeidsmigranten, expats, uitzendorganisaties, gemeenten en woningstichtingen verzekerd van een betrouwbare partij die de juiste huisvesting biedt.

à¢â‚¬Å“Wij zijn zeer verheugd met het SKIA-keurmerkà¢â‚¬, aldus Peter Broekman, directeur Inholland Huisvesting. à¢â‚¬Å“Het huisvesten van arbeidsmigranten of tijdelijk personeel is een vak apart en een cruciaal onderdeel van het succesvol inzetten van buitenlandse arbeidskrachten. Wij zijn hierin gespecialiseerd en nu ook gecertificeerd. Het keurmerk zorgt ervoor dat uitzendbureaus en bedrijven die veel werken met internationale arbeidskrachten de huisvesting van hun mensen zorgenvrij, ook richting de (lokale) politiek, bij een betrouwbare partij onder kunnen brengen.à¢â‚¬

Inholland Huisvesting is al jaren actief in het huisvesten van arbeidsmigranten. De vastgoedaanbieder levert niet alleen de woonruimte, maar neemt ook het beheer van de woonruimte uit handen en ontzorgt hiermee haar opdrachtgevers volledig.
Bovendien maakt de huisvester zich hard om een goede, aangename woonsituatie te creëren voor zowel de arbeidsmigrant als de omwonenden. Inholland Huisvesting is van mening dat wanneer je arbeidsmigranten goed huisvest, dit de integratie bevordert. Bovendien resulteert een à©cht thuisgevoel in meer betrokkenheid en betere prestaties op het werk. Het SKIA-keurmerk onderschrijft de kwaliteit van wonen die Inholland Huisvesting biedt.

-----------------------------

Over Inholland Huisvesting
Inholland Huisvesting is een onafhankelijke vastgoedaanbieder voor tijdelijke huisvesting. Hierin staat het ´thuisgevoel‘˜ voor bewoners en ontzorgen van klanten centraal. Inholland Huisvesting richt zich op uitzendbureaus die de zorg omtrent huisvesting willen uitbesteden, bedrijven die werken met expats en gemeenten en woningstichtingen die verantwoord huisvesten hoog op de agenda hebben staan. Ook arbeidsmigranten die zelfstandig op zoek zijn naar woonruimte zijn bij Inholland Huisvesting aan het goede adres. Inholland Huisvesting levert niet alleen de woonruimte, maar neemt ook het volledige beheer en onderhoud van de woonruimte uit handen. Inholland Huisvesting biedt flexibele woonruimte aan, zo biedt de vastgoedaanbieder bijvoorbeeld de keuze tussen gemeubileerd, gestoffeerd, met of zonder bruin- en witgoed, etc. Inholland Huisvesting is de eerste vastgoedaanbieder met een SKIA-certificering. Hiermee wordt de kwaliteit van de huisvesting geborgd. Meer informatie is te vinden op www.inhollandhuisvesting.nl.

Over SKIA
Stichting Keurmerk Internationale Arbeidsbemiddeling (SKIA) is een onafhankelijke stichting die staat voor goede en veilige huisvesting voor arbeidsmigranten in Nederland. Met haar expertise om op professionele wijze te certificeren, controleren en te handhaven, is SKIA partner voor gemeenten en werkgevers bij de huisvesting van arbeidsmigranten. Meer informatie over SKIA en de raadpleging van het register is te vinden op www.skia-eu.org.

Meer informatie
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver of Carola Rijnbeek
[email protected]
035-5822730