Veel internetondernemers krijgen er vroeg of laat mee te maken: een bieding ter overname van hun bedrijf. Maar, wat is het bedrijf voor de huidige eigenaar waard, wat is het bedrijf voor de geïnteresseerde partij waard, waar moet de verkoper extra op letten, hoe moet de deal gestructureerd worden en hoe kan de waarde verhoogd worden? InternetInvestering.nl BV kent de antwoorden op al deze vragen.
Naast eventuele advisering m.b.t. financiële en organisatorische optimalisaties schrijft InternetInvestering.nl een informatiememorandum. Het toont geïnteresseerden overzichtelijk alle relevante ins en outs van de onderneming. Uiteraard geschiedt e.e.a. vertrouwelijk en in overleg. Tevens kan InternetInvestering.nl BV potentiële kopers benaderen. Op basis van de aangemelde potentiële kopers wordt een onderhandelingsstrategie ontwikkeld.

Over InternetInvestering.nl BV
InternetInvestering.nl investeert in commercieel interessante Nederlandse en Belgische internetondernemingen. Naast een financiële inbreng investeren wij ook middels kennis. Dit doen wij bijvoorbeeld door onze juridische experts, zoekmachine optimalisatie techneuten en programmeurs aan een project waarin wij investeren mee te laten werken. Naast zelf investeren adviseren wij ook andere internetbedrijven bij bedrijfsovernames.

Over Sketch Financial Advisory BV
Sketch Financial Advisory BV helpt bedrijven waarde te creëren. De bedrijfswaardering dienst van InternetInvestering.nl BV wordt in samenwerking met Sketch Financial Advisory BV aangeboden.

Over Sketch Capital ® BV
Sketch Capital Bv is opgericht in 2008. Ons primaire doel is het creëren van waarde. Wij doen dit via eigen ondernemingen, het kopen van bedrijven (of bedrijfsonderdelen) uit faillissement, het nemen van belangen in (in zwaar weer verkerende) bedrijven, financial advisory services en beleggingen op de beurs. Sketch Capital investeert met eigen kapitaal en kapitaal van derden (o.a. via obligaties en private equity). Alles wat wij doen uit zich in het creëren van waarde. Sketch Capital BV is het moederbedrijf van zowel InternetInvestering.nl BV als Sketch Financial Advisory BV

Noot voor de redactie:
Dit bericht staat ook online op: http://www.internetinvestering.nl/persbericht/60/1/Advies-amp-bedrijfswaardering-bij-verkoop-internetbedrijf-website-webshop/

Relevante links:
http://www.internetinvestering.nl
http://www.sketchfinancialadvisory.com
http://www.sketchcapital.com

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
InternetInvestering.nl BV
Sketch Financial Advisory ® BV
Sketch Capital ® BV
Tel: 076-5875546
Fax: 076-5216920
[email protected]
http://www.internetinvestering.nl

Website: http://www.internetinvestering.nl

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular