(Persbericht) Financieel-administratieve dienstverlening voor starters,
ZZP-ers/freelancers, MKB-bedrijven, BV‘˜s, en particulieren.

Ons administratiekantoor onderscheidt zich van andere kantoren in de regio door een aantal in het oog springende kenmerken.

Op de eerste plaats door het persoonlijke contact met onze klanten. Bij ons bent u niet à©à©n van vele opdrachtgevers, maar altijd dà© belangrijkste op het moment dat wij met u in gesprek zijn of werkzaamheden voor u verrichten. Voor ons is iedere klant belangrijk ongeacht de omvang van de werkzaamheden. Ook particuliere personen zullen bij ons altijd een luisterend oor vinden en zeer goed geholpen worden.
Wij hanteren vaste prijsafspraken per opdracht of per jaar. Geen uurtje factuurtje mentaliteit, maar duidelijkheid zonder onaangename verrassingen aan het eind van het jaar. Een uitstekende kwaliteit voor de beste prijs.

Veel ondernemers zijn kortere of langere tijd geleden begonnen met hun bedrijf omdat ze ergens goed in zijn of potentie in een idee zien. Wij doen ook waar wij goed in zijn, namelijk diensten verlenen aan ondernemers die met ondernemen bezig willen zijn in plaats van met boekhouden.

Maar niet alleen is onze manier van zakendoen duidelijk en gunstig geprijsd, we combineren dit ook nog eens met een zeer ruime ervaring op het gebied van financiële administratie, belastingzaken, salarisadministratie en communicatie met o.a. belastingdienst, banken en UWV.
Ook voor een advies op het gebied van uw bedrijfsvoering bent u bij Intersolution administratiekantoor BV aan het goede adres. Of het nu gaat om keuzes die gemaakt moeten worden met betrekking tot investeringen, rechtsvorm of personeel, bij ons kunt u rekenen op een no-nonsense visie die duidelijk en realistisch is.

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek want Intersolution Administratiekantoor fungeert echt als cement voor uw financiële administratie.

www.intersolution-adm.nl
[email protected]

Intersolution BV Alkmaar Intersolution BV Koog a/d Zaan
Koos Koster Ingrid van Wersch
06-52381327 06-18371716
Diepenbrocklaan 34 Lagedijk 1-3, 103
1817 KN Alkmaar 1541 KA Koog aan de Zaan