(Persbericht) Zaltbommel, 2 mei 2011 ISBW Opleiding & Training, onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep, organiseert vanaf 6 juni een reeks workshops voor HR-professionals met als thema: Innoveren met personeel. Tijdens deze workshops krijgen HR-professionals handvatten over hoe om te gaan met de krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing en de jongere generatie. Aan de hand van een aantal tests en HR-tools kunnen deelnemers een case uit de eigen organisatie aandragen.

Programma
De eerste workshop op 6 juni heeft als onderwerp ´Iedereen kan presteren‘˜. Gerard Evers, onder meer oprichter van EuroHRM en directeur van de HRM-onderzoeksgroep OSA, laat zien dat iedereen beter kan presteren, mits de juiste setting met de juiste middelen, op de juiste positie en in de juiste mindset aanwezig is.

De overige workshops vinden plaats op 12 september, 3 oktober, 8 november en 12 januari. Alle workshops starten om 13:00 uur en worden om 17:00 uur afgesloten met een borrel.

Locatie en aanmelden
De workshops vinden plaats in het ISBW Kenniscentrum, Van Heemstraweg West 5 in Zaltbommel. Meer informatie, gedetailleerde agenda‘˜s en aanmelden voor à©à©n of meerdere workshops kan via www.isbw.nl/innoverenmetpersoneel. Naast de workshop ontvangen de deelnemers ook het boek ´Innoveren met personeel‘˜ en praktische HR-tools, zoals de levensfasescan en de loopbaanpotentiemeter.

--------------------

Over ISBW
ISBW Opleiding & Training biedt ruim 250 praktijkgerichte opleidingen en trainingen op MBO-, HBO- en Post-HBO-niveau. Het aanbod van ISBW varieert van trainingsprogramma‘˜s van à©à©n dag tot opleidingen van enkele jaren. ISBW is al 80 jaar dà© autoriteit in opleidingen en trainingen voor mensen die verder willen komen in hun huidige of toekomstige werk. Door een persoonlijke benadering staan bij ISBW de mensen altijd centraal. Daarnaast biedt ISBW met de inzet van ervaren docenten uit de bedrijfspraktijk en de unieke Personal Performance Methode® garanties voor opleidingsrendement. Doordat deelnemers tijdens hun opleiding of training aan de slag gaan met een businesscase uit hun eigen organisatie, kunnen zij de opgedane kennis direct toetsen aan de praktijk en toepassen in de eigen werksituatie. Onderzoek laat zien dat tenminste tachtig procent van deze businesscases ook echt in de organisatie wordt toegepast. ISBW Opleiding & Training is onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Meer informatie is te vinden op www.isbw.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30