(Persbericht) Zaltbommel, 1 december 2010 ISBW, specialist in praktijkgerichte opleidingen en trainingen, heeft een nieuwe stap gezet in de koppeling van leren met de trend ´Het Nieuwe Werken‘˜ (HNW). Nu werknemers en organisaties deze trend massaal omarmen en werknemers steeds meer vragen om mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken, is de koppeling met leermethoden niet meer weg te denken. Zo signaleert ISBW een sterk toenemende behoefte aan een werk- en leeromgeving die naadloos op elkaar aansluiten, waarin flexibiliteit een cruciale rol speelt. Om deze flexibiliteit in leren te faciliteren, biedt ISBW nieuwe cursisten vanaf nu een mini-laptop aan.

à¢â‚¬Å“Het Nieuwe Werken is een trend die al enkele jaren gaande is en nog steeds zijn veel werknemers en werkgevers bezig met het vinden van de optimale invullingà¢â‚¬, licht Else Slegers, Algemeen Directeur van ISBW toe. à¢â‚¬Å“Met onze opleidingen spelen we in op de veranderende behoefte. Het Nieuwe Leren heeft een grote invloed op het succes van praktijkgerichte opleidingen. Om werknemers te ondersteunen, zijn wij gestart met het aanbieden van mini-laptops bij inschrijving voor een opleiding, zodat plaatsonafhankelijk leren eenvoudiger wordt. Daarnaast gaan wij in het nieuwe jaar natuurlijk nog meer belangrijke stappen zetten om deze trend verder te ondersteunen. Op die manier willen wij onze cursisten nog meer opleidingsrendement bieden, waarbij een prettige leeromgeving een heel belangrijke rol speelt.à¢â‚¬

--------------------------

Over ISBW
ISBW Opleiding & Training biedt ruim 250 praktijkgerichte opleidingen en trainingen op MBO-, HBO- en Post-HBO-niveau. Het aanbod van ISBW varieert van trainingsprogramma‘˜s van à©à©n dag tot opleidingen van enkele jaren. ISBW is al bijna 80 jaar dà© autoriteit in opleidingen en trainingen voor mensen die verder willen komen in hun huidige of toekomstige werk. Door een persoonlijke benadering staan bij ISBW de mensen altijd centraal. Daarnaast biedt ISBW met de inzet van ervaren docenten uit de bedrijfspraktijk en de unieke Personal Performance Methode® garanties voor opleidingsrendement. Doordat deelnemers tijdens hun opleiding of training aan de slag gaan met een businesscase uit hun eigen organisatie, kunnen zij de opgedane kennis direct toetsen aan de praktijk en toepassen in de eigen werksituatie. Onderzoek laat zien dat tenminste tachtig procent van deze businesscases ook echt in de organisatie wordt toegepast. ISBW Opleiding & Training is een onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Meer informatie is te vinden op www.isbw.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-5822730