Eindhoven, 13-10-2009

IT Paraplu is specialist in het aanbieden van dà© meest flexibele remote systeembeheer services met een geld terug garantie in Nederland.

De diensten van IT Paraplu worden volledig afgestemd op de behoeftes van de gebruiker. Des te meer men uitbesteedt, des te beter IT Paraplu dit kan managen. Maar als de gebruiker niet wenst uit te besteden, dan kan er ook gebruik gemaakt worden van de software tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hiermee heeft de gebruiker een professionele software tool in gebruik, met een team van specialisten achter de hand.

IT Paraplu neemt uw IT zorgen weg.

De missie van IT paraplu is om ervoor te zorgen dat bedrijven en consumenten zorgeloos gebruik kunnen maken van hun computernetwerk. Door deze flexibele diensten is IT Paraplu in staat om proactief de gehele IT infrastructuur te managen. Hierbij kan men bijvoorbeeld denken aan servers, desktops en laptops, maar ook aan printers, routers, switches en alle andere SNMP communicerende apparaten. Door middel van deze proactieve manier van managen is IT Paraplu in staat om snel problemen op te lossen. Hierdoor kan IT Paraplu klanten voortijdig informeren en adviseren over wat er speelt.

B.A.A.S. (Beheer As A Service)

IT Paraplu heeft in samenwerking met haar klanten een dienstverlening ontwikkeld waardoor er voor ieder bedrijf of consument in elke situatie een gepaste service kan worden gemaakt. Het Beheer As A Service ( B.A.A.S.) staat hiervoor model, met als uitgangspunt dat de gebruiker enkel betaald voor wat hij nodig heeft. Flexibiliteit en wensen in optimalisatie van onderhoud van het netwerk is voor IT Paraplu het belangrijkste speerpunt. De gebruiker heeft hierbij de keuze uit o.a. High Services, Medium Services, Low Services en Tijdelijke Services. Op basis van de behoeftes en de bedrijfsprocessen in combinatie met ROI berekening, is snel te bepalen welke service het beste bij de klant past. U blijft tenslotte de baas over uw eigen netwerk!

Voor wie is IT Paraplu?

IT Paraplu services zijn geschikt voor alle bedrijven van klein naar groot, maar ook voor consumenten. Bedrijven en consumenten weten vaak niet goed bij wie ze kunnen aankloppen als er een probleem is met de PC, netwerk of draadloze internetaansluiting. Zowel vanuit een kantoor als ook vanuit thuis heeft men vanaf vandaag à©à©n aanspreekpunt: IT Paraplu!

Garanties

Veel dienstverleners beloven en garanderen u van alles, maar wat heeft een garantie voor waarde als er voor de dienstverlener geen gevolg tegenover staat? IT Paraplu is zich hiervan bewust. Indien IT Paraplu afspraken niet nakomt, dan kost dit haar geld in de vorm geld terug garantie. Met andere woorden IT Paraplu geeft de gebruiker haar geld terug. Deze afspraak zetten we met een gerust hart op papier en we tekenen er ook nog voor. Deze garanties gelden overigens niet voor alle diensten. Vraag IT Paraplu naar deze mogelijkheden.

Gratis Quick Scan

Veel bedrijven en consumenten hebben geen idee of de IT - infrastructuur goed geregeld is. Dit is geen schande, want daar ligt tenslotte niet de focus. IT Paraplu biedt de mogelijkheid om snel (maximaal 30 minuten) en efficiënt alle vitale functies van het IT netwerk te scannen. Met andere woorden, we maken een inventarisatie van heel uw netwerk en van alles wat op dat moment aan uw netwerk is gekoppeld. Na deze quick scan ontvangt de gebruiker tijdens een persoonlijk gesprek een rapportage inclusief aanbevelingen.

Meer informatie over IT Paraplu vindt u op onze website: www.itparaplu.nl

Maar u kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen met ons voor o.a. een gratis quick scan.

IT Paraplu B.V.
Coornhertlaan 10-12
5615 EK
Eindhoven
Tel: 040-3020002
email: [email protected]
website: www.itparaplu.nl

Website: http://www.itparaplu.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular