AMERSFOORT, 22 juni 2012 Mode- en prijsbewuste mannen shoppen vanaf vandaag online bij www.jachensen.nl. De nieuwe webwinkel is met een assortiment van merken als Lion, Scotch & Soda, Wrangler, Nils en Selected een verrijking van het online winkellandschap voor mannenmode, vanwege de betaalbare prijzen en de service die gelijk is aan die in de tien fysieke winkels van Jac Hensen.

Robin Hensen (38), de jonge directeur van het familiebedrijf: "Met het uitgebreide  assortiment, de scherpe prijzen, de inrichting en de service van de webwinkel voegen we iets toe aan het online aanbod in mannenmode. Je vindt er die handige basics waarvoor je terug blijft komen, maar ook de laatste trends, inspiratie en advies om je ideale garderobe samen te stellen. Mannen houden van gemak en dat biedt Jachensen.nl."

Breed toegankelijk
Jac Hensen wil met de nieuwe website de consument informeren en inspireren. Met onder andere een blog, online stylingtips en uitgebreide informatie over de merken in het assortiment, ervaart de bezoeker een prettige winkelbeleving en shopt de online consument makkelijk en voordelig zijn garderobe bij elkaar. Met gratis bezorging is Jachensen.nl voor iedereen toegankelijk.

Over Jac Hensen
Familiebedrijf Jac Hensen werd in 1977 opgericht door Jac Hensen. Het mannenmodebedrijf telt 10 vestigingen in Midden- en Oost-Nederland en biedt merken als Nils, Ben Barton, Wrangler, Selected, Lion, New Zealand, Mac, Scotch & Soda, Selected en Ledà»b. Daarnaast is Jac Hensen gespecialiseerd in maatkostuums, trouwpakken en grote maten.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over Jac Hensen, Jachensen.nl en beeldmateriaal neem je contact op met Hyperz PR, Suzan Eikelenstam, [email protected], telefoon: 0345 505845 of 06 200 323 89.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular