Of er nu een compleet bedrijfspand moet worden leeggehaald of het volledige instrumentarium van het Rotterdams Philharmonisch orkest naar Istanbul of Praag vervoerd moet worden, bij Jan Schut Verhuizingen is alles mogelijk. Het Rotterdamse verhuisbedrijf kan alle klussen aan. Het verplaatst net zo vakkundig de inboedel van bedrijven en particulieren binnen Rotterdam als ver daarbuiten, verzorgt de tijdelijke of langdurige opslag van spullen in de veilige en beschermde opslagruimtes in Rotterdam en heeft zich gespecialiseerd in kunstvervoer en pianotransport.

Komende vanuit de Gelderse Achterhoek begon H.J. Schut in 1908 als directeur van de Rotterdamse Meubeltransport Maatschappij. In 1910 besloot hij zich als zelfstandig ondernemer te vestigen onder de naam: Rotterdamsch Meubeltransport H.J. Schut & Zn. In 1938 begon Jan Schut, à©à©n van de zonen van de oprichter, met de bij zijn vader opgedane ervaring een eigen verhuisbedrijf. Onder het motto à¢â‚¬ hard werken en je klanten tot dienst zijnà¢â‚¬, werkte Jan Schut zich door de oorlogsperiode heen. Na 1945 volgde een gestage uitbreiding. Vanaf 1974 ging het bedrijf verder onder de naam Jan Schut Verhuizingen B.V. De leiding kwam daarmee in handen van de kleinzoon van de oorspronkelijke grondlegger. In een periode van drie generaties is de naam Jan Schut Verhuizingen een begrip geworden, van Rotterdam tot ver daarbuiten.

Dat Jan Schut Verhuizingen als erkend verhuisbedrijf in Rotterdam met inmiddels ruim 70 jaar ervaring, professioneel en vakkundig te werk gaat moge duidelijk zijn. Niet voor niets mogen zij zich al jarenlang de vaste vervoerder van het Rotterdams Philharmonisch orkest noemen. De waardevolle instrumenten worden door Jan Schut Verhuizingen altijd zorgvuldig getransporteerd zodat de musici, waar ook ter wereld, hun geliefkoosde instrumenten weer veilig aantreffen.

Het Rotterdamse verhuisbedrijf is niet alleen thuis in het vervoeren van waardevolle instrumenten, toneeldecors en kunst en antiek, ook overzeese verpakkingen behoren tot een van de specialiteiten. Bij emigratie of tijdelijke uitzending naar het buitenland vervaardigen zij moeiteloos de benodigde kisten en liftvans precies op maat. Vervolgens worden de zorgvuldig verpakte goederen deskundig naar ieder werelddeel verzonden.

Naast deze diverse specialismes behoort uiteraard ook het huren van de nodige verhuismaterialen tot de mogelijkheden. Van verhuisliften met chauffeur voor het moeiteloos verplaatsen van zware objecten tot grote hoogte, verwarmde verhuiswagens uitgerust met verhuisdekens en steekwagens, tot professioneel opgeleide verhuizers en stevige verhuisdozen, noppenplastic en rolplateaus.

Kortom, Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam is een allround verhuisbedrijf met een uitstekende reputatie. Met een team van professionele verhuizers en jarenlange ervaring in verhuizingen, transport, opslag en verpakkingen, is Jan Schut Verhuizingen een verhuisbedrijf waar je met een gerust hart je verhuisklus aan kunt toevertrouwen.

Jan Schut Verhuizingen
010-4120731
www.janschutverhuizingen.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular